Предлагат идеен проект за обновяване на стадиона в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз март 21, 2017 13:24

Предлагат идеен проект за обновяване на стадиона в Харманли

Акценти

  • Идеята е спортният комплекс да се превърне в атрактивно място за жителите и гостите на града

Свързани публикации

Готов е идейният проект за цялостен ремонт и обновяване на стадион „Хеброс“, който по идея на ръководството на Община Харманли ще се превърне в Спортен комплекс „Хеброс“. В проектното предложение е залегнало цялостно обновяване на базата, изграждане на лекоатлетическа писта, мултифункционално изкуствено игрище за футбол и хокей на трева, тенис кортове, трибуни за зрителите, нови игрища, място за отдих, паркоместа и т.н.

Идеята е спортният комплекс да се превърне в атрактивно място за жителите и гостите на града. И не само това, ремонтът трябва да бъде съобразен с нуждите и изискванията на треньори, спортисти и състезатели от спортните клубове в града.

В тази връзка, Ръководството на Община Харманли кани спортисти, треньори, състезатели, спортни деятели и граждани на обществено обсъждане на така изготвеното предложение. Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с идейния проект, да се включат в дискусиите и да отправят своите предложения относно визията на спортния комплекс и съоръженията, необходими за активен спорт.

Общественото обсъждане на Идейния проект за Спортен комплекс „Хеброс“ ще се проведе на 23.03.2017г./четвъртък/, от 18:00 часа, в конферентната зала на Културен център Харманли.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 21, 2017 13:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.