Предлагат идеен проект за обновяване на стадиона в Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз март 21, 2017 13:24

Предлагат идеен проект за обновяване на стадиона в Харманли

Акценти

  • Идеята е спортният комплекс да се превърне в атрактивно място за жителите и гостите на града

Свързани публикации

Готов е идейният проект за цялостен ремонт и обновяване на стадион „Хеброс“, който по идея на ръководството на Община Харманли ще се превърне в Спортен комплекс „Хеброс“. В проектното предложение е залегнало цялостно обновяване на базата, изграждане на лекоатлетическа писта, мултифункционално изкуствено игрище за футбол и хокей на трева, тенис кортове, трибуни за зрителите, нови игрища, място за отдих, паркоместа и т.н.

Идеята е спортният комплекс да се превърне в атрактивно място за жителите и гостите на града. И не само това, ремонтът трябва да бъде съобразен с нуждите и изискванията на треньори, спортисти и състезатели от спортните клубове в града.

В тази връзка, Ръководството на Община Харманли кани спортисти, треньори, състезатели, спортни деятели и граждани на обществено обсъждане на така изготвеното предложение. Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с идейния проект, да се включат в дискусиите и да отправят своите предложения относно визията на спортния комплекс и съоръженията, необходими за активен спорт.

Общественото обсъждане на Идейния проект за Спортен комплекс „Хеброс“ ще се проведе на 23.03.2017г./четвъртък/, от 18:00 часа, в конферентната зала на Културен център Харманли.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 21, 2017 13:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама