Предлагат безплатно обучение на конструктори

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 7, 2020 10:05

Предлагат  безплатно обучение на конструктори

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #5/889, 7-13 февруари 2020 г.

Свързани публикации

Безплатен курс за желаещи да научат основите на софтуерната програма CATIA започва в Пловдив от 2 март. Организатор на обучението е фирма “Хайкад Инфотех”, представител на “Дасо Системс” /Dassault Systemes/ – най-големият софтуерен концерн в света. Курсът ще е с продължителност 4 дни, общо 32 часа и ще се проведе в офисите на “Хайкад Инфотех” на Кукленско шосе от CATIA инструктори с дългогодишен опит. За по-голяма ефективност обучаваните ще са максимално 8 души, уточни Спасена Генчева, управител на фирмата.
Придобиването на знания за основите на CATIA дава възможност на завършилите курса да работят като конструктори на машиностроителни детайли и машини във фирми от автомобилостроенето и машиностроенето. Именно такива кадри непрекъснато търсят компаниите от „Тракия икономическа зона“ – най-мащабната и устойчиво развиваща се индустриална зона в Източна Европа.
“Хайкад Инфотех” е обучила голяма част от конструкторите, работещи днес с програмата CATIA в България. Бройката им вече е над 600. Доброто заплащане на тези специалисти не е тайна за никого. Придобиването на квалификация за работа с CATIA не е еднократен процес. По-високата квалификация, съответно води и до по-високо възнаграждение.
„Обучаваме кадри, но и подпомагаме университетите чрез предоставяне на лицензи и организиране на безплатни семинари“, посочва още Спасена Генчева. Тя кани заинтересованите студенти и ученици да се възползват от безплатния курс, който ще им даде нови възможности за професионална реализация.
Записването за безплатното обучение е до 21 февруари 2020 г. на ел. поща: [email protected] или на тел.: 0879 530 800.
Повече информация може да намерите в сайта на “Хайкад Инфотех” – www.haycad-infotech.bg.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 7, 2020 10:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 267 684 преглеждания