Предателство и позор в групата на „Възраждане“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 14, 2020 17:22

Предателство и позор в групата на „Възраждане“

Акценти

 • Вестник "Сакарнюз", #38/922, година XVII, 9 - 15 октомври2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Изказвам огромното си възмущение и разочарование от двама общинските съветници, част от групата на “Възраждане”, заели постовете си благодарение на добрата екипна работа на всички, които работиха неуморно с една цел – “Възраждане” да продължи своята кауза за трети пореден мандат.
Последните събития, които се случиха, и по–конкретно предсрочно прекратените правомощия като председател на Общински съвет – Тополовград, на госпожа Силвия Георгиева, показаха, че егоцентризмът е взел превес над човешките добродетели и норми на поведение сред нас. В името на това, господин Пламен Минчев да се върне отново на поста председател на Общински съвет Тополовград, той потъпка чест, достойнство и дългогодишни приятелства!
Неговата постъпка е доказателство, че в днешно време интересите са издигнати в култ, без да се обърне назад и се замисли за хората, с които работи рамо до рамо дълги години, хората, които са обединени в една кауза – Възраждане на Община Тополовград.
Господин Пламен Минчев и господин Димитър Батчев безцеремонно предадоха групата на “Възраждане”, не се съобразиха с искането и желанието на мнозинството – длъжността “Председател на Общински съвет” в мандат 2019 – 2023 да бъде заемана от госпожа Силвия Георгиева – млад и достоен жител на нашия град, който тепърва ще разгръща възможностите си.
Опитите за разговор с „отцепелите се двама“ останаха безплодни. Не пожелаха темата да бъде коментирана, избраха позорно да свалят „свой“, в името на егоцентризма и реализиране на собствените си амбиции!
Господин Минчев се кълнеше, че никога няма да предаде мен, както и съветниците от „Възраждане“, а на Вас, г-н Батчев, включвайки Ви в нашата листа, Ви дадохме възможност да реализирате една Ваша мечта, бленувана от години…
Честито на господин Минчев новия – стар пост!
Но най-учтиво приканвам него, както и господин Димитър Батчев, че е време да проявят доблест и да си подадат оставката като общински съветници от групата на „Възраждане“, като по този начин освободят местата си за следващите от листата.
Извоювайте местата си в местния парламент самостоятелно, имайте куража да застанете с лицата си към избирателите, а не под крилото на „Възраждене“. Ние не приветстваме подобни изяви и не желаем да участваме в подобни сценарии. Не подкрепяме хората, които потъпкват честта и морала, в името на своите собствени амбиции и стремежи!
Ние се съобразяваме с мнението на всички, защото силата е в обединението!
Така че, господа Минчев и Батчев, настоявам за Вашата оставка!
Хубавото на трудните времена е, че прогонват фалшивите приятелства!

Божин Божинов

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 14, 2020 17:22
Напиши коментар

3 коментара

 1. Кирил Георгиев октомври 15, 11:20

  Кокала, майкааа, кокала, никой не гледа кой го е донесъл, няма какво да ми се жалвате и вие сте там и потъпквате доверието на всичките ви избиратели,… Мръсна ферма

  Отговори на този коментар
 2. Salvador октомври 15, 09:47

  Моите уважения към вас, г-н Божинов, но г-жа Георгиева не ставаше за този пост. Добре е че г-н Пламен Минчев е отново председател, той е юридически грамотен човек и води добре заседанията.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.