Празнично се откри новата учебна година в Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 18, 2020 15:30

Празнично се откри новата учебна година в Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 35/915 година XVII, 18 - 24 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград и Маджарово

Свързани публикации

С по-скромни в сравнение с предишните години тържества бе открита новата 2020/2021 учебна година в училищата и детските градини в община Тополовград. В четирите училища с първокласници откриването бе само с тях, родителите и роднините им и учителските колективи.
В СУ „Д-р П. Берон“ в общинския център тържеството бе с участието на учениците в V и V III класове, родители и учителския колектив.
Откриване имаше и в детските градини, които съществуват на територията на общината.
В НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Тополовград, двете паралелки първокласници с класни ръководители Веска Чинтова и Георги Георгиев минаха под символичната арка пред входа на училището, изпратени от своите родители и роднини, където ги посрещна директорката Милена Коджаманова и за успех и късмет плисна пред тях менче с вода.
Преди това с вълнуващо слово тя пожела на ученици, учители и родители здрава и успешна учебна година. Поздравление от името на кмета Божин Божинов отправи неговата заместничка Антоанета Палазова.
Общият брой на първокласниците в община Тополовград за учебната 2020/2021 година е 65, като най-много те са в началното училище в Тополовград.
Всички се надяват тази учебна година да бъде много по-нормална по отношение на учебния процес в сравнение с предходната 2019/2020 г.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 18, 2020 15:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.