Потвърдиха трети случай на коронавирус в община Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 30, 2020 15:12

Акценти

  • # 30/914 година XVII, 31 юли - 6 август 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Потвърден е трети случай на положителен PCR тест за коронавирус на територията на община Тополовград. С положителен тест е била 50-годишна жена, която е настанена в инфекциозно отделение, съобщават от РЗИ на 27 юли.
След сериозния стрес с появата на коронавируса в средата на миналата седмица на служител от Общинска администрация, сега положението се успокои. След затварянето на сградата на 23 и 24 юли, пълната и дезинфекция и почистване, от началото на тази седмица – 27 юли, администрацията отново работи при спазване на всички противоепидемични мерки. С граждани се работи в двата центъра на входа на сградата – Информационния и МДТ. Вътре външни лица не се допускат, като при необходимост за разговор с тях, излизат съответните специалисти. Всички служители са с маски, като периодично през всеки работен ден се дезинфекцират помещенията и работните места. Заразеният служител и семейството му са добре и под карантина.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 30, 2020 15:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 923 139 преглеждания