Последното състезание за СК „Джудо“ приключи със 7 медала

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 29, 2015 07:04

Последното състезание за СК „Джудо“ приключи със 7 медала

Акценти

  • Вестник Сакарско Ехо, брой 48/1495, година LXXХ, 24-7 декември 2015

Свързани публикации

СК „Джудо“ – Тополовград, участва с 11 джудисти на възраст от 9 до 12-годишна възраст, които спечелиха общо 7 медала на последното състезание за годината. Коледният турнир се проведе на 19 декември в Сливен и на него участваха 17 клуба от страната и 203 състезатели.
Най-малките, от първи и втори клас, спечелиха три медала – златен на Моника Янчева, сребърен на Явор Гуглев и бронзов за Гошо Гошев. На Александър Александров и Румен Димов малко не им достигна да завоюват медали. „Тези деца участваха за първи път на състезание, представиха се чудесно, без да се страхуват и притесняват“, казва техният треньор Мариана Йорданова.
При останалите в по-горната група момчета и момичета също имаше деца, които участваха за първи път. Това са: Мариела Апостолова, която спечели сребърен медал, Стела Миладинова – бронзов медал, Пламен Стаматов – сребърен медал, и Александър Латунов – бронзов медал.
„Като треньор много се радвам, че завършихме успешно 2015 година. Спокойна съм, че идва едно добро поколение, достойни заместници на по-големите. Занапред ще очакваме и от тези деца добри класирания и големи успехи“, казва г-жа Йорданова.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 29, 2015 07:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 518 661 преглеждания