Последното състезание за СК „Джудо“ приключи със 7 медала

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 29, 2015 07:04

Последното състезание за СК „Джудо“ приключи със 7 медала

СК „Джудо“ – Тополовград, участва с 11 джудисти на възраст от 9 до 12-годишна възраст, които спечелиха общо 7 медала на последното състезание за годината. Коледният турнир се проведе на 19 декември в Сливен и на него участваха 17 клуба от страната и 203 състезатели.
Най-малките, от първи и втори клас, спечелиха три медала – златен на Моника Янчева, сребърен на Явор Гуглев и бронзов за Гошо Гошев. На Александър Александров и Румен Димов малко не им достигна да завоюват медали. „Тези деца участваха за първи път на състезание, представиха се чудесно, без да се страхуват и притесняват“, казва техният треньор Мариана Йорданова.
При останалите в по-горната група момчета и момичета също имаше деца, които участваха за първи път. Това са: Мариела Апостолова, която спечели сребърен медал, Стела Миладинова – бронзов медал, Пламен Стаматов – сребърен медал, и Александър Латунов – бронзов медал.
„Като треньор много се радвам, че завършихме успешно 2015 година. Спокойна съм, че идва едно добро поколение, достойни заместници на по-големите. Занапред ще очакваме и от тези деца добри класирания и големи успехи“, казва г-жа Йорданова.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 29, 2015 07:04
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.