Посланикът на Германия остана впечатлен от Ивайловград

Сакар нюз
От Сакар нюз август 9, 2019 14:56

Посланикът на Германия  остана впечатлен  от Ивайловград

Временно управляващият посолството на ФРГ и ръководител на политическия му отдел – Йорк Шуграф, посетил в сряда, 31 юли, Ивайловград. Дипломатът разговарял с кмета на Общината – Диана Овчарова, и председателя на Общинския съвет – Дарина Кисьова, съобщиха от община Ивайловград.
Дипломатът посетил антична вила „Армира” и останал впечатлен от начина, по който тя е била възстановена и реновирана. „Бил съм на много места в света, но никога досега не съм виждал по-фини и по-добре запазени мозайки. Поздравления за труда, който сте вложили в реставрацията на този забележителен обект, останал като туристическо наследство на българите“, споделил господин Шуграф
На работен обяд в комплекс „Букор Щепи”, село Мандрица, той е разговарял за спецификата на региона и за обединена Европа. Йорк Шуграф проявил интерес към политическите процеси в района и отношенията между основните политически сили, както и към бъдещи съвместни действия в областта на културата и общите политики. Накрая казал: „Впечатлен съм от видяното! Ще дойда отново! В мое лице имате добър приятел!”, завършва съобщението на общината.

снимка: Фейсбук

Сакар нюз
От Сакар нюз август 9, 2019 14:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.