Посланикът на Германия остана впечатлен от Ивайловград

Сакар нюз
От Сакар нюз август 9, 2019 14:56

Посланикът на Германия  остана впечатлен  от Ивайловград

Временно управляващият посолството на ФРГ и ръководител на политическия му отдел – Йорк Шуграф, посетил в сряда, 31 юли, Ивайловград. Дипломатът разговарял с кмета на Общината – Диана Овчарова, и председателя на Общинския съвет – Дарина Кисьова, съобщиха от община Ивайловград.
Дипломатът посетил антична вила „Армира” и останал впечатлен от начина, по който тя е била възстановена и реновирана. „Бил съм на много места в света, но никога досега не съм виждал по-фини и по-добре запазени мозайки. Поздравления за труда, който сте вложили в реставрацията на този забележителен обект, останал като туристическо наследство на българите“, споделил господин Шуграф
На работен обяд в комплекс „Букор Щепи”, село Мандрица, той е разговарял за спецификата на региона и за обединена Европа. Йорк Шуграф проявил интерес към политическите процеси в района и отношенията между основните политически сили, както и към бъдещи съвместни действия в областта на културата и общите политики. Накрая казал: „Впечатлен съм от видяното! Ще дойда отново! В мое лице имате добър приятел!”, завършва съобщението на общината.

снимка: Фейсбук

Сакар нюз
От Сакар нюз август 9, 2019 14:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама