Поредното ято абитуриенти отлетя от СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 17, 2019 10:42

Поредното ято абитуриенти отлетя от  СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград

Дванадесетокласниците от трите паралелки на СУ „Д-р П. Берон“ – Тополовград, бяха тържествено изпратени по случай завършването на средното си образование. Това стана на 15 май преди обяд в двора на училището с тържество. На него присъстваха учители, ученици, бивши директори и учители, родители, роднини и приятели на зрелостниците, както и много граждани.
След посрещането и предаването на училищното знаме на новите знаменосци, абитуриентите символично напуснаха учебната сграда на училището и преминаха под красивата арка пред нея.
Слово произнесе директорът Соня Пулева, която поздрави учениците, завършили средното си образование и им пожела успешен път и реализация в живота. Тя връчи златен медал и Грамота за пълно отличие на Даяна Тодорова Коджаманова и Димитър Георгиев. Грамоти получиха и отличници на випуска на други 12 дванадесетокласници. Поздравление от името на кмета на общината Божин Божинов поднесе зам.-кмета Маргарита Георгиева и връчи специален „Златен символ“ на пълните отличници
От името на Настоятелството на Читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“, неговия секретар Райна Зотова връчи Почетен медал на 7 зрелостника за принос към читалищната художествена самодейност.
Учителят по физкултура Тенчо Георгиев награди най-добре представилите се спортисти от Випуск – 2019 г.
Абитуриентите отговориха с програма изнесена от тях, която въпреки непрестанния дъжд бе изгледана с удоволствие и възнаградена с много аплодисменти.
В края бе изпратено знамето на средното училища, а събралото се множество на този празник изпрати с аплодисменти по пътя, който поемат в живота, младото и красиво поредно ято Тополовградска абитуриенти.
Тази година завършващите са 54.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 17, 2019 10:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама