Поредното ято абитуриенти отлетя от СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 17, 2019 10:42

Поредното ято абитуриенти отлетя от  СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград

Дванадесетокласниците от трите паралелки на СУ „Д-р П. Берон“ – Тополовград, бяха тържествено изпратени по случай завършването на средното си образование. Това стана на 15 май преди обяд в двора на училището с тържество. На него присъстваха учители, ученици, бивши директори и учители, родители, роднини и приятели на зрелостниците, както и много граждани.
След посрещането и предаването на училищното знаме на новите знаменосци, абитуриентите символично напуснаха учебната сграда на училището и преминаха под красивата арка пред нея.
Слово произнесе директорът Соня Пулева, която поздрави учениците, завършили средното си образование и им пожела успешен път и реализация в живота. Тя връчи златен медал и Грамота за пълно отличие на Даяна Тодорова Коджаманова и Димитър Георгиев. Грамоти получиха и отличници на випуска на други 12 дванадесетокласници. Поздравление от името на кмета на общината Божин Божинов поднесе зам.-кмета Маргарита Георгиева и връчи специален „Златен символ“ на пълните отличници
От името на Настоятелството на Читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“, неговия секретар Райна Зотова връчи Почетен медал на 7 зрелостника за принос към читалищната художествена самодейност.
Учителят по физкултура Тенчо Георгиев награди най-добре представилите се спортисти от Випуск – 2019 г.
Абитуриентите отговориха с програма изнесена от тях, която въпреки непрестанния дъжд бе изгледана с удоволствие и възнаградена с много аплодисменти.
В края бе изпратено знамето на средното училища, а събралото се множество на този празник изпрати с аплодисменти по пътя, който поемат в живота, младото и красиво поредно ято Тополовградска абитуриенти.
Тази година завършващите са 54.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 17, 2019 10:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.