Полицаи „прибраха“ 31 саксии с марихуана

Сакар нюз
От Сакар нюз август 8, 2018 15:19

Полицаи „прибраха“ 31 саксии с марихуана

Полицейски служители откриха 31 саксии с марихуана в землището на село Владимирово, Тополовградско. Растения от рода на конопа са били в саксии, а приблизително тегло на листната маса около 55-60 кг. На място са задържани двама мъже на възраст 44 г. и 37 г. от Стара Загора. От полицията информират, че по случая е образувано досъдебно производство.

През месец октомври миналата година други двама мъже от Стара Загора бяха заловени в поле, намиращо се на 3 км от Тополовград, където са отглеждали 16 подобни растения.

Трима роми са отмъкнали сумата от 700 лева от старец в с. Българска поляна. На 7 август, мъж на 32 години от това село е подаден сигнал за извършена кражба от дома на 83-годишен мъж.. Униформените установили, че три непознати лица от ромски произход, под предлог да продадат дини на възрастния човек, са влезнали в двора му. Там видели стар плуг за оран и са поискали да го закупят, с което въвели в заблуждение стареца, в резултат на което са отнели сумата от 700 лв. от място, където съхранявал пенсията си. По този случай също е образувано разследване.

Снимка: Интернет

Сакар нюз
От Сакар нюз август 8, 2018 15:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.