Полицаи „прибраха“ 31 саксии с марихуана

Сакар нюз
От Сакар нюз август 8, 2018 15:19

Полицаи „прибраха“ 31 саксии с марихуана

Акценти

  • Те се намират в землището на село Владимирово, Тополовград

Свързани публикации

Полицейски служители откриха 31 саксии с марихуана в землището на село Владимирово, Тополовградско. Растения от рода на конопа са били в саксии, а приблизително тегло на листната маса около 55-60 кг. На място са задържани двама мъже на възраст 44 г. и 37 г. от Стара Загора. От полицията информират, че по случая е образувано досъдебно производство.

През месец октомври миналата година други двама мъже от Стара Загора бяха заловени в поле, намиращо се на 3 км от Тополовград, където са отглеждали 16 подобни растения.

Трима роми са отмъкнали сумата от 700 лева от старец в с. Българска поляна. На 7 август, мъж на 32 години от това село е подаден сигнал за извършена кражба от дома на 83-годишен мъж.. Униформените установили, че три непознати лица от ромски произход, под предлог да продадат дини на възрастния човек, са влезнали в двора му. Там видели стар плуг за оран и са поискали да го закупят, с което въвели в заблуждение стареца, в резултат на което са отнели сумата от 700 лв. от място, където съхранявал пенсията си. По този случай също е образувано разследване.

Снимка: Интернет

Сакар нюз
От Сакар нюз август 8, 2018 15:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.