Полицаи от Ямбол задържаха 36-годишен мъж за опит за умишлено убийство на дете

Сакар нюз
От Сакар нюз май 10, 2017 08:44

Акценти

  • В резултат на извършената за кратко време максимален обем работа, още на 5 май е установен и задържан 36-годишният извършител на деянието, се казва в съобщението на полицията.

Свързани публикации

За тежко криминално престъпление спрямо 8-годишното дете в Ямбол, съобщиха от полицията. То е извършено на 4 май, около 19.00 часа – съобщи Любомир Петров, административен ръководител на Апелативната прокуратура – Бургас. Посочи, че благодарение на изключително бързите оперативно-издирвателни действия, предприети от полицейските служители, и на последвалата процесуално-следствена работа, за по-малко от 24 часа е разкрит извършителят на престъплението – М.Г. /36 г./ от Ямбол. На мъжа е повдигнато обвинение по чл. 116 ал. 1, т. 4  вр. чл.115, вр. чл.18, ал.1 от НК . Апелативния прокурор поясни, че момчето е било удряно и изоставено в полуразрушена сграда. То е в тежко състояние, с черепно мозъчна травма, с опасност за живота и е в безсъзнание. С определение на Окръжен съд – Ямбол от 8 май на М.Г. е постановена постоянна мярка „задържане под стража“.
Старши комисар Генчо Иванов уточни, че сигналът за изчезналото дете е постъпил в полицията на 5 май, около 00:30 часа, от негови близки. Незабавно, още в тъмната част на денонощието, е направена допълнителна разстановка на силите и са осъществени множество издирвателни мерки, проверки по улици и уязвими места. Действията по издирването са продължили и в светлата част на денонощието, като са проведени са над 120 беседи с хора от обкръжението на детето и роднините му, с жители на улиците по обичайните му маршрути на придвижване.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 10, 2017 08:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 261 445 преглеждания