”Поетични струни” ще се проведе за 33-ти път

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 10, 2019 15:30

”Поетични струни” ще  се проведе за 33-ти път

На 11 и 12 октомври за 33-ти път в Харманли ще се проведе най-старият бард фест „Поетични струни“. Поети с китари от цялата страна пристигат за пореден път в града на Белоногата. Официалното откриване на ПОКИ 2019 ще бъде на 11 октомври от 18.00 часа в Културен център Харманли.
В първия ден на феста ще се насладим на два концерта под надслов „Пеем песните ви, приятели“ със спомен за Владо Левков, Пламен Ставрев, Бойко Георгиев, Христо Граматиков, Слави Георгиев, Гриша Трифонов, както и „Добре дошли“ – концерт на дебютантите – Биляна Тодорова, Димитър Иванов, Бойко Беров, Борис Жеков, Александър Кузнецов, Алексъндър Трифонов. Същата вечер ще бъде представен рецитал на Живка и Иван Ненкови.
В програмата на ПОКИ 2019 през втория ден са предвидени още концерти, които ще се състоят във винарна „Тера Тангра“ от 12:00 часа – концерт „Ново вино, нови песни“, както и концерт от 17.00 часа в Културен център Харманли, който ще завърши с представянето на новия албум на Асен Масларски. Празникът продължава от 19:30 часа в ресторант „При Нестор“.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 10, 2019 15:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама