По-висока заплата за операторите в “Язаки”

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 18, 2019 10:39

По-висока заплата за операторите в “Язаки”

Новата година в японския завод стартира с увеличение на основната стартова заплата за производствените оператори, която вече стана 700 лв. Освен на тази позиция, „Язаки Димитровград“ прави годишното си преразглеждане и на останалите нива на трудово възнаграждение, обявиха от Компанията. Условията им продължават да бъдат на компанията са отново ясни и прозрачни.
Увеличението на стартовата заплата е над 20% спрямо досегашните, уточниха от Yazaki. Добавяйки допълнителен бонус от 280 лв. и месечните ваучери за храна в размер на 60 лв., месечният доход на един нов оператор в производството надхвърля 1000 лв., информират от Дружеството.
На служителите се осигуряват безплатен транспорт, столово хранене, 24-часово медицинско обслужване, съвременни условия на труд, отлична работна среда и професионално въвеждащо обучение и развитие.
Доверявайки се на лоялността на своите служители, Yazaki отново стартира програмата „Доведи приятел“, която дава възможност за допълнителен доход. Всеки служител, който препоръча свои близки или познати, има шанс да получи допълнително сумата от 230 лв.
Глобален производител и гигант в автомобилната индустрия, следващ японските традиции и ценности, Yazaki е надежден партньор и работодател, поел сериозен ангажимент към своите служители. Компанията гарантира постоянна заетост и перспективи в дългосрочен план. Сключва постоянни трудови договори с наетите служители и предоставя реални възможности за професионално и кариерно развитие. Предпоставка за това е планираното увеличение на капацитета на производство и през текущата 2019 година.
„Yazaki Димитровград“ работи от месец август 2017 г. и към момента над 2000 човека са част от амбициозния екип, реализиращ поредния проект на японския гигант в автомобилната индустрия.

Платено съобщение

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 18, 2019 10:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 905 862 преглеждания