По празниците в РПУ-та “гостуваха” 14 мъже

Сакар нюз
От Сакар нюз май 7, 2019 08:11

По празниците в РПУ-та “гостуваха” 14 мъже

С две кражби, няколко побоя и катастрофи приключиха почивните дни, става ясно от съобщения на полицията.
На Великден 34-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба на агне. Мъжът задигнал животното от помещение на улица „Ал. Стамболийски“ в града. След подадения сигнал от собственика, мъжът, познат на органите на реда, е установен и задържан до 24 часа.
Други четирима непълнолетни са извършили кражба на пари от 56-годишна жена. Тя ги допуснала да окосят тревата ѝ в двора на улица „Ген. Столетов“. След като си заминали, жената установила липсата на 46 лева от портмонето си.
След разговор с момчетата, на възраст 12 г., 13 г., 14 г. и 15 г., те посочили къде са укрили откраднатите пари, допълва бюлетинът.
Млади мъже са били арестувани от служителите на реда в Свиленград след два побоя.
На 29-ти в РУ Свиленград е получен сигнал, че на пътя за с. Момково хора се бият. Изпратените на място автопатрули са установили влезлите в спор мъже на възраст 22 г. /от Мезек/, 31 г., 32 г., 55 г. и 60 г., последните четирима от Свиленград, след което ги отвели в управлението за 24 часа.
Другото производство е стартирало срещу двама мъже на 42 г. и 26 г., които направили скандал. При отвеждането им в сградата на управлението по-младият от тях ритнал с крак входната врата и счупил стъклото ѝ.
В Харманли друг мъж задържан в управлението също е поломил врата. На 25-ти са задържани двама мъже след получен сигнал от охранителна фирма. Двамата, на възраст 27 г. и 33 г., се сбили с други мъже в игрална зала в града. При отвеждането им за снемане на обяснения във фоайето на сградата 27-годишният е отворил рязко вратата. Тя се ударила в перваза на прозореца, което довело до счупване на панорамното ѝ стъкло.
На 29-ти, в същото полицейско управление, е бил и 31-годишен водач на лек автомобил “Опел“, заловен от пътните полицаи с канабис, амфетамин и метаамфетамин в кръвта.

Снимка: Интернет

Сакар нюз
От Сакар нюз май 7, 2019 08:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.