По празниците в РПУ-та “гостуваха” 14 мъже

Сакар нюз
От Сакар нюз май 7, 2019 08:11

По празниците в РПУ-та “гостуваха” 14 мъже

С две кражби, няколко побоя и катастрофи приключиха почивните дни, става ясно от съобщения на полицията.
На Великден 34-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба на агне. Мъжът задигнал животното от помещение на улица „Ал. Стамболийски“ в града. След подадения сигнал от собственика, мъжът, познат на органите на реда, е установен и задържан до 24 часа.
Други четирима непълнолетни са извършили кражба на пари от 56-годишна жена. Тя ги допуснала да окосят тревата ѝ в двора на улица „Ген. Столетов“. След като си заминали, жената установила липсата на 46 лева от портмонето си.
След разговор с момчетата, на възраст 12 г., 13 г., 14 г. и 15 г., те посочили къде са укрили откраднатите пари, допълва бюлетинът.
Млади мъже са били арестувани от служителите на реда в Свиленград след два побоя.
На 29-ти в РУ Свиленград е получен сигнал, че на пътя за с. Момково хора се бият. Изпратените на място автопатрули са установили влезлите в спор мъже на възраст 22 г. /от Мезек/, 31 г., 32 г., 55 г. и 60 г., последните четирима от Свиленград, след което ги отвели в управлението за 24 часа.
Другото производство е стартирало срещу двама мъже на 42 г. и 26 г., които направили скандал. При отвеждането им в сградата на управлението по-младият от тях ритнал с крак входната врата и счупил стъклото ѝ.
В Харманли друг мъж задържан в управлението също е поломил врата. На 25-ти са задържани двама мъже след получен сигнал от охранителна фирма. Двамата, на възраст 27 г. и 33 г., се сбили с други мъже в игрална зала в града. При отвеждането им за снемане на обяснения във фоайето на сградата 27-годишният е отворил рязко вратата. Тя се ударила в перваза на прозореца, което довело до счупване на панорамното ѝ стъкло.
На 29-ти, в същото полицейско управление, е бил и 31-годишен водач на лек автомобил “Опел“, заловен от пътните полицаи с канабис, амфетамин и метаамфетамин в кръвта.

Снимка: Интернет

Сакар нюз
От Сакар нюз май 7, 2019 08:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.