Писмо от читател

Сакар нюз
От Сакар нюз май 25, 2018 11:06

Акценти

  • Многоуважаеми господин Божинов! Почитаема, неуморима и неизчерпаема на идеи госпожо Ятакчиева! Топли благодарности и привети за ежегодния майски апогей на духовния потенциал в Тополовград!

Свързани публикации

Многоуважаеми
господин Божинов!
Почитаема, неуморима и неизчерпаема на идеи госпожо Ятакчиева!
Топли благодарности и привети за ежегодния майски апогей на духовния потенциал в Тополовград! Малкото ни градче, но с голямо сърце в диренето на живеца в образователното дело, в театралното, музикалното, песенното, танцовото, литературното и изобразителното изкуство, в трогващите всички ни празненства и срещи! Малкото ни градче, но с голямо сърце в диренето на разковничето за живото творческо богатство в него с ярки следи от близкото и далечното минало, към което се възцарява едно чистосърдечно почитание от признателното съвремие! Хвала за благородния жест на потеклото ни, лишено от ширещото се днес отхвърляне, безцеремонно зачеркване и плюене на всичко предшестващо!
Господин Божинов, госпожо Ятакчиева, господа управници, никога не изневерявайте на любовта си към духовните ни ценности и към родната ни стряха! Вашата всеотдайност, Вашето добротворство и чудотворството на движещите тополовградските творчески процеси като свещена творческа щафета предавайте на идващите след Вас, казвайте им и те да предават всичко това по-нататък и по-нататък! Во веки веков! За да пребъде България! За да го има и нашия любим Тополовград!
Бъдете живи и здрави! Честити и красиви майски празници! На Вас и на всички около Вас, съпричастно участващи в организацията на тополовградския животворно празничен май!

Мария Димова
Тополовград, май 2018 г.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 25, 2018 11:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 446 121 преглеждания