Пищова очаква красавици на „Приказките” за „Мис фотомодел на България 2018”

Милена Митева
От Милена Митева април 11, 2018 11:44

Пищова очаква красавици на „Приказките”  за „Мис фотомодел на България 2018”

Акценти

  • Той ще се състои в комплекс „Приказките”, на 28 април, събота, от 20,00 часа

Свързани публикации

Митьо Пищова събира красавици от цялата страна за конкурса „Мис фотомодел на България 2018”. Той ще се състои в комплекс „Приказките”, на 28 април, събота, от 20,00 часа.

Той заяви, че до момента след предварителен кастинг са одобрени 26 момичета от Видин, Монтана, Враца, Лом, Мездра, София, Варна, Силистра, Русе, Бургас, Пловдив и Плевен.

В нощта на събитието, те ще дефилират с бански от „Gucci” и „Victoria Secret”, официални рокли на „Roberto Cavalli” и обувки от „Latiara”.

Организаторът на конкурса кани жени с амбиции да се развиват като модели и от Харманли, Любимец, Свиленград, Димитровград и Стара Загора.

Записванията за „Мис фотомодел на България 2018” са до 22 април, събота. Тогава ще започне хореографията на момичетата, която ще приключи на 28 април.

Голямата награда за победителката е участие на световен конкурс в чужбина, каза Пищова.

Сред наградите за момичетата в конкурса са бельо, дънки, бански, бижута, екскурзия до Халкиди, Гърция.

За представянето на красавиците ще се грижи новият екип, в който Ивайло Йосифов е хореограф, Пламен Колев отговаря за хайлайф, Светльо Георгиев е продуцент, сценарист и озвучител, а Мариета Славчева – дизайнер.

Митьо Пищова кани гости от цялата страна. Той обеща забавна нощ, в която ще има дефилета на манекенки, балетни изпълнения, а гост изпълнители ще бъдат Борис Дали и Радо Шишарката.

Конкурсът се състои за втора поредна година в комплекс „Приказките“.

Димитър Маринов – Пищова благодари на спонсорите, подпомогнали конкурса:

Иван Попов, Георги и Валентин от „Бамзи”, Мирослав Христов – „Euro Land” , Свилен Колев – „БГ Конско Пегас“, склад за плодове и зеленчуци Фокера и бензиностанция „Боми”.

Специални благодарности организаторът изказва и на Красимир Емандиев от Свиленград и на Жоро Манев от Бургас, който му помага в конкурсите откакто е започнал да ги организира. Също и на четири от основните спонсори на конкурса от Силистра, които са бизнесмени и земеделци.

 

Милена Митева
От Милена Митева април 11, 2018 11:44
Напиши коментар

1 Коментар

  1. MMXVIII април 11, 18:52

    Новата стока излиза на пазара.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 753 132 преглеждания