Пищова короняса манекенки на конкурс за красота

Милена Митева
От Милена Митева юни 28, 2020 09:45

Пищова короняса манекенки на конкурс за красота

Акценти

 • Регионален вестник, # 25/909 година XVII, 26 юни - 2 юли 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Конкурс за топ модели, организиран от Димитър Маринов – Пищова за пета поредна година напълни ресторант „Приказките“. Пищова доказа на всички, че във време на икономическа криза също се намират спонсори за такъв тип събития. Въпреки ироничните подмятания по негов адрес, той успя да събере гости от цялата страна, край местността Дефилето.
Вечерта, организирана от Димитър Маринов – Пищова, се състоя на 20 юни, събота, в лятната градина на комплекс „Приказките“ край Харманли. На нея присъстваха над 250 човека.
Петнадесет момичета от всички краища на страната дефилираха в три тура, за да бъдат оценени от жури с председател Димитър Маринов.
“Мис топ модел на България” стана 22-годишната Валерия Васкевич от Монтана. Второ място зае Вероника Йорданова, която е на 20 години и е от Видин. Трета се нареди Памела Димитрова от Хасково, на 22. Първа подгласничка на госпожица Васкевич стана 21-годишната Грациела Велева от Стара Загора. 18-годишната Мария Георгиева от Ямбол и 22-годишната Илияна Чакърова от София станаха подгласнички на второ и трето място.
Финалистите бяха наградени с корони, на които има камъни Swarovski, купи, медали и козметики от Papino. Претендентките за короните бяха окъпани от топъл дъжд, а публиката присъства на мокро парти.
Водещ на събитието бе Ивайло Йосифов, а гост изпълнителите – Константин и Георги Георгиев – Готи, за които Пищова обеща да участват на събитието, не присъстваха.
На финала дъжд измокри до кости претендентките за “Мис топ модел на България”.
Колоритната личност обеща да се завърне в Харманли за едномесечно гостуване през следващата година. Той заяви, че обича да организира конкурси за топ модели в цялата страна и това е неговият начин на живот.
В момента Пищова е във Варна, от където подготвя следващите конкурси в Златни пясъци, Слънчев бряг и Китен.

Милена Митева
От Милена Митева юни 28, 2020 09:45
Напиши коментар

2 коментара

 1. &rG4G(@ юли 3, 18:48

  Оправете си заглавието. Пише се „Пищовът“.

  Отговори на този коментар
 2. &rG4G(@ юни 30, 07:50

  Тази пародия още ли продължава? Не е истина…

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.