Петя Карабакалова разкрива успехите си в „Между нас казано”

Милена Митева
От Милена Митева юни 15, 2018 10:42

Петя Карабакалова  разкрива успехите си  в „Между нас казано”

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #24/104 15-21 юни 2018

Свързани публикации

Едночасово интервю с Петя Карабакалова ще излъчи в събота от 14,00 часа националната музикална телевизия „Фолклор ТВ”.
В рубриката „Между нас казано” харманлийката гостува по покана на екипа и водещата Мария Цирова за втори път. Тя ще представи новите десет видеоклипа, които „Щастливци” заснеха през есента, певческите постижения на децата и своите творчески резултати. Солистките на групата Мария Пиер Миткова и Андреа Мартинова също участваха с детската си, непринудена визия и емоция в разговора с водещата.
На следващия ден Андреа записа две нови песни, с които видеоклиповете на „Щастливци” в националния музикален ефир стават общо 22 и вече години наред всяка сутрин по един от тях присъства в рубриката „Талантливите деца на България”.
Изминалата учебна година бе ползотворна за Петя Карабакалова и нейните малки таланти. Два часа песните им звучаха в ефира на предаването „От българско, по-българско”, с водеща Галя Асенова в ТВ СКАТ. Предаването на БНР „По първи петли”, с водещ Спас Крайнин, излъчи специално интервю с госпожа Карабакалова и една от емблематичните солистки на „Щастливци” – Петя Пенева, в рамките на 40 минути.
На изпълненията на малки и големи „Щастливци” се наслаждава харманлийци в Новогодишния, Пролетния и Първоюнския концерт. Специални гости певците бяха в Свиленград на пилотното издание на детски фестивал. Те записваха нови песни през цялата година в „Спектър студио”, с което работят, и в студиото на НЧ ”Дружба”, в чийто състав са.
За 21 години Петя Карабакалова е издала 17 компактдиска с авторски детски и народни песни, 2 книги с песни, стихотворения и музикални пиеси. В момента работи по нов проект съвместно с издателство „Образование”, което ще издаде третата й книга „Рисунка на детството”. Наесен тя ще влезе във всички български детски градини и училища, заедно със списанията „Дом, дете, детска градина” и „Предучилищно и училищно образование”.

Милена Митева
От Милена Митева юни 15, 2018 10:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 251 346 преглеждания