Петокласници инициираха благотворителен спектакъл

Милена Митева
От Милена Митева март 30, 2016 08:16

Петокласници инициираха  благотворителен спектакъл

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 12/651, година XIV, 25-31 март 2016

Свързани публикации

Ученици от 5а клас при ОУ „Иван Вазов“, Харманли, инициираха благотворителен пролетен спектакъл. Той се състоя в салона за спорт на училището във вторик. Програмата бе открита от Пипи (Габриела Гочева) и Аника (Мерием Билял), които представиха първата участничка в програмата – Изабела. Тя изпълни песента „Послушай сърцето си“. След нея присъстващите станаха свидетели на съчетание с обръчи, танц и гимнастика на Ивелина и Николета.

Пролетната програма продължи с изпълнение на Тейлър и Косара, който зарадваха публиката с „Детска планета“.
Програмата не премина и без танци. Зрителите аплодираха бурно „Динамит“ и „Ретро рок“.
В мероприятието участие взеха и учениците от 2б и 2в клас, както и 3а. Косара и Тейлър се изявиха и с хороводна китка.
За да бъде по-весела програмата, учениците бяха подготвили и скеч „Баба Недка и баба Чатка“. Благотворителният пролетен спектакъл завърши с песента „Пролетен карнавал“ изпълнена от всички участници, а соловото изпълнение бе на Дари и Вики.
За доброто представяне на децата има заслуга и госпожа Снежана Йовкова, която е съдействала идеята им да бъде осъществена.

Събраната сума от благотворителният спектакъл  е 525 лева. Тя ще бъде дарена на възпитаничка Саня Станимирова от същото училище, която се нуждае от поддържащо лечение. Припомняме ви, че Саня е момиче, което чака бъбречна трансплантация и се нуждае от поддържащо лечение. След медицинските експертизи става ясно, че бащата на момичето не може да бъде неин донор. В момента се очакват заключения и от тези на майката. Ако се окажат несъвместими, момичето от Харманли ще чака подходящият за нея донор.

Милена Митева
От Милена Митева март 30, 2016 08:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар