Петър Иванов: „Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО унищожиха българския народ, държава и цивилизация“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 11, 2019 10:30

Петър Иванов: „Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО унищожиха българския народ, държава и цивилизация“

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #37/166, 11-17 октомври 2019 г.

Свързани публикации

Петър Иванов е завършил е УНСС, специалност „организация и управление“, има педагогическа правоспособност от СУ „Климент Охридски“, завършил е 5 семестъра в Химико технологичен и металургичен университет София.

Господин Иванов, какво ви провокира да участвате в изборите?
Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО унищожиха българският народ, българската цивилизация и българската държава. В момента доунищожават последните остатъци от българския народ по тези земи. Унищожението е стопанско, финансово, здравословно, образователно. Най-близко до хората е стопанското и демографското унищожение.
Нещо като фалшива новина е, че сме най-бедните в Европейския съюз, а истината е че сме най-бедните в света. Няма другаде по земята хора да са толкова образовани и да получават толкова малко. В съседните държави Северна Македония и Сърбия, които вчера се формираха като държави минималната работна заплата е 1 000 лв а минималната пенсия е 440 лв. лекарствата са безплатни.
Нима хората в България са много по-образовани от хората в Северна Македония и Сърбия. Хората в България работят много повече от тях. Нашата земя е много по-богата от тази на съседните държави. Сърбия и Македония като държави няма никакви природни ресурси, нямат атомна централа, нямат излаз на море и въпреки това доходите на народите са много по-високи отколкото тука.
А страните от западните Балкани Хърватия и Черна гора, които имат излаз на море минималната работна заплата е 2 000 лв. а минималната пенсия 1 000 лв. Дори в държави в Занзибар и Тайланд, хората които не са ходили на училище и никога не са работили, качеството на живот е много по-високо.
Фалшива новина е, че в България се откриват заводи. Какво да искаме от хора, които не правят разлика между завод, цех и работилница. По нашите земи се откриват само работилници, с противопоказана дейност, която не е желана никъде другаде по света, където при лоши условия, интезивен труд и мизерно заплащане наши и чужди чорбаджии експлоатират българският народ.
Най-големите заводи по нашите земи са болниците. Най-големият завод в нашата област е Областната болница в Хасково.
Втора фалшива новина е за бежанците. Става въпрос за транзитни пътници които минават през България за Германия и Швеция. Някои от тях биват задържани и временно престояват на наша територия, докато отново поемат пътя си към Германия и Швеция. Харманлийци обаче трябва да се получат от бежанците, от начина по който бежанците защитават собствените си интереси тук на чужда земя. Кога и харманлийци ще си потърсят правата както го правят и бежанците? Засега няма нито един от транзитните пътници да се засели тук на наша земя. Ако поискат обаче бежанците ще дойдат, но със сопи и ще си направят собствена държава, със собствени лидери и собствени бизнесмени. Кой ще ги спре?
Третата фалшива новина е за армията на Каракачанов. Армия, в която генералите са повече от танковите и самолетите взети заедно. От как съществува човешкият род на Земята не е имало друга такава армия. Армия, която се състои основно от генерали, полковници, техните жени и секретарки. Турската армия има 4 500 танка и 450 самолета. Гръцката – 2 500 танка и 330 самолета.
Румънската армия има 1 500 танка 138 бойни самолета зенитни системи „пейтриът“. В Румъния се строи завод за бойни хеликоптери.
Армията на Каракачанов има 5 танка и два и половина самолета.
Малките държави формират армиите си като им дават пари и оръжие. Така например на Гърция е дадено 800 милиарда евро до сега, а преди месец им подариха 70 бойни хеликоптера.
Хората трябва да си отговарят на въпроса защо на другите се дават толкова много пари и оръжие, а на нас не ни дават нито стотинка, нито една изгърмяна гилза. Ще вземат последните стотинки на бедните хора за да купят 8 самолета. С тях само гаргите на летището не могат да се изплашат. Но със тези 8 самолета Каракачанов ще пази България, Северна Македония и свето. Както е казал поетът патриоти са душа дават, но не своята душа брата, а душата на народа. А след като седнаха на държавната трапеза станаха патриоти и половина.
Хората казват Гърция е на 40 км. а София на 240км. Ние ходим по-често в Гърция отколкото в София. Искаме нашите лидери да са като гръцките Ципрус и Митсотакис. Имаме харманлийци завършили престижните световни университети. Харманлиец, завършил Масачузетският университет откри нова планета.
За друг, като студент в Харвард преподавателите казват че е по-добър от англосаксонците. Нито един от тези кадърни харманлийци не работи някъде в администрацията или изобщо в управленските структури.
Имам две съседки Антоанета Кабзева и Стефка Здравкова.
Антоанета е преподавател в университета Рамщайн в Германия, където учи на акъл немските студенти.
Д-р Стефка Здравкова е заместник-областен управител.
Искам хората които ще ни управляват да бъдат от онези умни и кадърни харманлийци, доказали се пред света, а не който и да е.
Хубаво че се подобрява инфраструктурата, стоят се спортни съоръжения, но хората се питат за кого се прави всичко това.
Харманли е отстояло 500 години. В момента е селище със затихващи функции. Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО след 10 – 15 години ще превърнат Харманли в едно безжизнено селище.

Какво ще направите, ако ви изберат за кмет?
Нека другите да кажат какво ще правят за Харманли и тогава аз ще кажа какво ще направя. Досега съм чувал само общи приказки.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 11, 2019 10:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.