Петър Иванов: „Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО унищожиха българския народ, държава и цивилизация“

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 11, 2019 10:30

Петър Иванов: „Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО унищожиха българския народ, държава и цивилизация“

Петър Иванов е завършил е УНСС, специалност „организация и управление“, има педагогическа правоспособност от СУ „Климент Охридски“, завършил е 5 семестъра в Химико технологичен и металургичен университет София.

Господин Иванов, какво ви провокира да участвате в изборите?
Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО унищожиха българският народ, българската цивилизация и българската държава. В момента доунищожават последните остатъци от българския народ по тези земи. Унищожението е стопанско, финансово, здравословно, образователно. Най-близко до хората е стопанското и демографското унищожение.
Нещо като фалшива новина е, че сме най-бедните в Европейския съюз, а истината е че сме най-бедните в света. Няма другаде по земята хора да са толкова образовани и да получават толкова малко. В съседните държави Северна Македония и Сърбия, които вчера се формираха като държави минималната работна заплата е 1 000 лв а минималната пенсия е 440 лв. лекарствата са безплатни.
Нима хората в България са много по-образовани от хората в Северна Македония и Сърбия. Хората в България работят много повече от тях. Нашата земя е много по-богата от тази на съседните държави. Сърбия и Македония като държави няма никакви природни ресурси, нямат атомна централа, нямат излаз на море и въпреки това доходите на народите са много по-високи отколкото тука.
А страните от западните Балкани Хърватия и Черна гора, които имат излаз на море минималната работна заплата е 2 000 лв. а минималната пенсия 1 000 лв. Дори в държави в Занзибар и Тайланд, хората които не са ходили на училище и никога не са работили, качеството на живот е много по-високо.
Фалшива новина е, че в България се откриват заводи. Какво да искаме от хора, които не правят разлика между завод, цех и работилница. По нашите земи се откриват само работилници, с противопоказана дейност, която не е желана никъде другаде по света, където при лоши условия, интезивен труд и мизерно заплащане наши и чужди чорбаджии експлоатират българският народ.
Най-големите заводи по нашите земи са болниците. Най-големият завод в нашата област е Областната болница в Хасково.
Втора фалшива новина е за бежанците. Става въпрос за транзитни пътници които минават през България за Германия и Швеция. Някои от тях биват задържани и временно престояват на наша територия, докато отново поемат пътя си към Германия и Швеция. Харманлийци обаче трябва да се получат от бежанците, от начина по който бежанците защитават собствените си интереси тук на чужда земя. Кога и харманлийци ще си потърсят правата както го правят и бежанците? Засега няма нито един от транзитните пътници да се засели тук на наша земя. Ако поискат обаче бежанците ще дойдат, но със сопи и ще си направят собствена държава, със собствени лидери и собствени бизнесмени. Кой ще ги спре?
Третата фалшива новина е за армията на Каракачанов. Армия, в която генералите са повече от танковите и самолетите взети заедно. От как съществува човешкият род на Земята не е имало друга такава армия. Армия, която се състои основно от генерали, полковници, техните жени и секретарки. Турската армия има 4 500 танка и 450 самолета. Гръцката – 2 500 танка и 330 самолета.
Румънската армия има 1 500 танка 138 бойни самолета зенитни системи „пейтриът“. В Румъния се строи завод за бойни хеликоптери.
Армията на Каракачанов има 5 танка и два и половина самолета.
Малките държави формират армиите си като им дават пари и оръжие. Така например на Гърция е дадено 800 милиарда евро до сега, а преди месец им подариха 70 бойни хеликоптера.
Хората трябва да си отговарят на въпроса защо на другите се дават толкова много пари и оръжие, а на нас не ни дават нито стотинка, нито една изгърмяна гилза. Ще вземат последните стотинки на бедните хора за да купят 8 самолета. С тях само гаргите на летището не могат да се изплашат. Но със тези 8 самолета Каракачанов ще пази България, Северна Македония и свето. Както е казал поетът патриоти са душа дават, но не своята душа брата, а душата на народа. А след като седнаха на държавната трапеза станаха патриоти и половина.
Хората казват Гърция е на 40 км. а София на 240км. Ние ходим по-често в Гърция отколкото в София. Искаме нашите лидери да са като гръцките Ципрус и Митсотакис. Имаме харманлийци завършили престижните световни университети. Харманлиец, завършил Масачузетският университет откри нова планета.
За друг, като студент в Харвард преподавателите казват че е по-добър от англосаксонците. Нито един от тези кадърни харманлийци не работи някъде в администрацията или изобщо в управленските структури.
Имам две съседки Антоанета Кабзева и Стефка Здравкова.
Антоанета е преподавател в университета Рамщайн в Германия, където учи на акъл немските студенти.
Д-р Стефка Здравкова е заместник-областен управител.
Искам хората които ще ни управляват да бъдат от онези умни и кадърни харманлийци, доказали се пред света, а не който и да е.
Хубаво че се подобрява инфраструктурата, стоят се спортни съоръжения, но хората се питат за кого се прави всичко това.
Харманли е отстояло 500 години. В момента е селище със затихващи функции. Управляващите от ГЕРБ, БСП и ВМРО след 10 – 15 години ще превърнат Харманли в едно безжизнено селище.

Какво ще направите, ако ви изберат за кмет?
Нека другите да кажат какво ще правят за Харманли и тогава аз ще кажа какво ще направя. Досега съм чувал само общи приказки.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 11, 2019 10:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама