Пепи Костадинова и танцьори разтресоха читалище

Милена Митева
От Милена Митева април 22, 2019 09:52

Пепи Костадинова и танцьори разтресоха читалище

Латино танцьорка, покорила световни сцени, гостува на Зумба клуб „Чика“ – Харманли. Пепи Костадинова от Пловдив пристигна в Града на Белоногата, за да бъде гост-инструктор на третия рождения ден на клуба на харманлийските танцьори.
В продължение на няколко часа известната танцьорка и дамите от клуба на Наталия Василева се забавляваха в залата на читалище “Дружба 1870“ под ритъма на салса, самба, регетон, меренге и други испански ритми.
Празникът премина с много танцувални емоции, а госпожа Василева сподели някои от тях с думи: „Първата година бях щастлива, че ви срещнах. Беше изпълнена с много надежди, с много очаквания, с много планове за бъдещето.
Втората беше година на опознаването. Правихме го неусетно, докато танцувахме в залата, пътувайки към поредния Zumba фест или просто стоейки пред читалището след поредната тренировка.
Третата година не знам как да я определя. Може би най-упоритата година. В нея имахме много срещи и раздели. Изпратихме абитуриенти и ученици в други градове, пътуващи от и за чужбина, майки в майчинство. Хубавото е, че след тези лични моменти аз ви намирам пак в залата, жадни за емоцията Zumba.
Какво си пожелавам за четвъртата година? Каквото и за предишните три – да съхраним тази емоция и за напред!“, допълни ръководителят на „Чика“.
Присъстващите на празника също благодариха за хубавите моменти и дадоха възможност на своя гост-инструктор да сподели мнението си за Зумба: „Зумба не е просто танцова фитнес програма…, зумба е приятелство, зумба е единство, зумба е подкрепа, зумба е широка усмивка, зумба е здраве, зумба е обмяна на положителна енергия, зумба изпълнява съкровени желания, зумба е светлина, зумба е топлина, зумба е любов, зумба е свобода, зумба е спасение. Зумба е хиляди неща за мен и когато разбрах това, дойде и моментът, в който исках да накарам останалите хора да почувстват същото! Ето така, преплетена в любов към танца и хората, вече 5 години споделям моята зумба любов с всички, които искат да се докоснат до нея“, сподели Пепи пред почитателите си в Харманли, като им напомни да не спират да благодарят на този, който ги заразява с тази емоция.
Празничните мигове бяха подсладени с торта с логото на зумба.

Миналата година рожденият ден бе посветен на благотворителна кауза. Тогава на тържеството Наталия Василева бе поканила своя колежка от столицата – Николина Граматикова, за специален гост – инструктор. Празникът бе уважен и от преподаватели по този вид танци от Свиленград – Пламена Матеева и Ани Демирева, а техни танцьори също се включиха в събитието.

Милена Митева
От Милена Митева април 22, 2019 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.