Пепи Костадинова и танцьори разтресоха читалище

Милена Митева
От Милена Митева април 22, 2019 09:52

Пепи Костадинова и танцьори разтресоха читалище

Латино танцьорка, покорила световни сцени, гостува на Зумба клуб „Чика“ – Харманли. Пепи Костадинова от Пловдив пристигна в Града на Белоногата, за да бъде гост-инструктор на третия рождения ден на клуба на харманлийските танцьори.
В продължение на няколко часа известната танцьорка и дамите от клуба на Наталия Василева се забавляваха в залата на читалище “Дружба 1870“ под ритъма на салса, самба, регетон, меренге и други испански ритми.
Празникът премина с много танцувални емоции, а госпожа Василева сподели някои от тях с думи: „Първата година бях щастлива, че ви срещнах. Беше изпълнена с много надежди, с много очаквания, с много планове за бъдещето.
Втората беше година на опознаването. Правихме го неусетно, докато танцувахме в залата, пътувайки към поредния Zumba фест или просто стоейки пред читалището след поредната тренировка.
Третата година не знам как да я определя. Може би най-упоритата година. В нея имахме много срещи и раздели. Изпратихме абитуриенти и ученици в други градове, пътуващи от и за чужбина, майки в майчинство. Хубавото е, че след тези лични моменти аз ви намирам пак в залата, жадни за емоцията Zumba.
Какво си пожелавам за четвъртата година? Каквото и за предишните три – да съхраним тази емоция и за напред!“, допълни ръководителят на „Чика“.
Присъстващите на празника също благодариха за хубавите моменти и дадоха възможност на своя гост-инструктор да сподели мнението си за Зумба: „Зумба не е просто танцова фитнес програма…, зумба е приятелство, зумба е единство, зумба е подкрепа, зумба е широка усмивка, зумба е здраве, зумба е обмяна на положителна енергия, зумба изпълнява съкровени желания, зумба е светлина, зумба е топлина, зумба е любов, зумба е свобода, зумба е спасение. Зумба е хиляди неща за мен и когато разбрах това, дойде и моментът, в който исках да накарам останалите хора да почувстват същото! Ето така, преплетена в любов към танца и хората, вече 5 години споделям моята зумба любов с всички, които искат да се докоснат до нея“, сподели Пепи пред почитателите си в Харманли, като им напомни да не спират да благодарят на този, който ги заразява с тази емоция.
Празничните мигове бяха подсладени с торта с логото на зумба.

Миналата година рожденият ден бе посветен на благотворителна кауза. Тогава на тържеството Наталия Василева бе поканила своя колежка от столицата – Николина Граматикова, за специален гост – инструктор. Празникът бе уважен и от преподаватели по този вид танци от Свиленград – Пламена Матеева и Ани Демирева, а техни танцьори също се включиха в събитието.

Милена Митева
От Милена Митева април 22, 2019 09:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 905 875 преглеждания