Пейчо Стайков: “Мнозинството ще ни даде шанс да продължим”

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 11:49

Пейчо Стайков: “Мнозинството ще ни даде шанс да продължим”

Уважаеми съграждани от Симеоновград,

Благодаря за полученото от вас доверие на 25 октомври!

В неделя ви предстои да направите избор, свързан с бъдещето на община Симеоновград. Аз и моят екип през последните години постигнахме немалко неща в посока добро бъдеще за община Симеоновград. Резултатите са видими, дори и за най-черногледите.

През последните четири години, общината доказа, че може да усвоява средства от еврофондове и да привлича допълнително финансиране от Републиканския бюджет.

На 25 октомври вие направихте своя избор и избрахте двама кандидати за окончателния избор на 1 ноември. През последните часове, декларираха своята подкрепа стотици избиратели, гласували на първия тур за кандидат, не успял да стигне до втори тур. Стотици избиратели, които не са гласували тогава изразиха готовността си да ме подкрепят в неделя.

Горните факти ни дават увереност, че в неделя мнозинството от избирателите ще гласуват така, че да продължим започнатото. Увереност, че това ще се случи ни дава опитът, който имахме преди четири години. Тогава между първи и втори тур успяхме да привлечем 1 400 избиратели и спечелихме балотажа. Можем и сега да го направим. Вече сме напълно уверени, че това ще се случи, защото това е доброто бъдеще за община Симеоновград.

За доброто на общината излезте масово на 1 ноември и ни подкрепете с номер 9!

С уважение към вас: Пейчо Стайков

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2015 11:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама