Пътят за Стара Загора и санирането са приоритети на ГЕРБ за Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2017 13:49

Пътят за Стара Загора и санирането са  приоритети на ГЕРБ за Тополовград

„Тези избори ще бъдат най-трудни”. Така започна словото си пред присъстващите в Големия салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1894” в Тополовград, водачът на листата на ПП ГЕРБ за 29 Хасковски избирателен район в предсрочните избори за 44 ОНС на 26 март, Делян Добрев. Предизборната среща започна със ставане на крака и изслушване на националния химн на България и на Европейския съюз. Тя бе открита от координатора на партията за община Тополовград и председател на Общинския съвет Васил Сяров, който представи присъстващите кандидати от листата – водачът Делян Добрев и представителката на тополовградската партийна организация Светла Михайлова. При качването си на сцената те бяха посрещнати от момичета в народни носии с пита и мед и получиха букети цветя. В пространственото си изложение господин Добрев се спря на някои основни аспекти от политиката на ГЕРБ, от направеното по време на двата управленски мандата на кабинета Борисов по инфраструктурата, енергетиката, социалната сфера, еврофондовете и всички останали сфери на икономиката и живота и, че това е донесло за стабилизирането и доброто развитие на страната, което не може да се каже за другите партии управлявали страната от 1989 г. досега.
Водачът на Хасковската листа на доскоро управлявалата партия, подчерта успехите на управлението й от 2009 г. насам, като изтъкна, че то е трябвало да се справя с трудни задачи да възстановява и стабилизира България , след управление на БСП и успешно се е справило с това. Той каза още, че ГЕРБ са изпълнили досегашните си приоритети и сега имат нови – да довършат започнатото и да направят България още по-добро място за живеене. Освен това той направи и ретроспективен преглед на управлението на основния опонент – БСП от началото на прехода до сега, като подчерта, че това винаги е носело неблагоприятни последици за България и, че едно предстоящо евентуално 4 годишно управление на тази партия ще съсипе нацяло България и след това никой няма да иска да управлява.
Господин Добрев подчерта, че в тези избори е важен всеки глас за да може ГЕРБ да ги спечели и призова да се гласува с №11, за да може да се спечелят най-малко 3 мандата в 29 ХМИР.
Думата бе дадена и на представителката на тополовградската организация на ГЕРБ в листата Светла Михайлова, която също призова да се гласува за №11.
На срещата дойде и един от почетните граждани на Тополовград световния, европейски и републикански шампион и носител на още много отличия Борис Борисов€ На сцената той заяви, че като дясно мислещ човек подкрепя това, което се прави от ГЕРБ за страната и мисли, че то е най-доброто възможно.
Дадена бе думата и за въпроси. Поставени бяха за пътя за Стара Загора, за състоянието на енергийния комплекс „Марица Изток”, за санирането на блоковете. Делян Добрев отговори, че всичко това влиза в приоритетите на ГЕРБ и че по-добри решения по тези проблеми ще има, ако ГЕРБ спечели изборите.
В края на срещата отново бе призовано да се гласува с №11 на предстоящите избори.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2017 13:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.