Пътешественик предаде емоцията от приключенията си на хората в Харманли

Милена Митева
От Милена Митева октомври 30, 2017 11:30

Пътешественик предаде емоцията от приключенията си на хората в Харманли

Пътешественикът Росен Андрей Охеда пристигна в Харманли, за да разкаже за своите приключения по света. На среща в Културния център той „разходи” виртуално малките и големите из страните, които е посетил. Тя се състоя в сряда, 25 октомври. (тук може да прочетете интервю с него)
Хасковският кубинец предаде емоцията от своите пътувания на присъстващите, които му задаваха въпроси, свързани с цялата планета. Охеда разказа за местата, които е посетил, за хората, с които се е срещнал, за начина си на пътуване и за десетки опасни и вълнуващи ситуации с животни и хора от различни националности. Събитието продължи два часа, а от публиката благодариха за емоцията, с която ги презареди.
Това е втората инициатива на жените от „Inernational Inner Whell” . В събота, 21 октомври, през целия ден много деца се включиха в „Конен атракцион”. В топлия съботен ден, за да се порадват на езда, имаше деца на всички възрасти. Събитието се състоя в парк „Димана Данева“ и на него бе поканен клубът по конен спорт „Феномен” от Стара Загора. Организаторите споделиха, че са решили да направят този подарък за децата на града, защото е по-различен.
Сред най-малките ездачи бе Дария Иванова, която е на 2 г. и 1 месец. Тя направи разходка с кон без страх, за което получи и много аплодисменти.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Милена Митева
От Милена Митева октомври 30, 2017 11:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама