Пътешественик предаде емоцията от приключенията си на хората в Харманли

Милена Митева
От Милена Митева октомври 30, 2017 11:30

Пътешественик предаде емоцията от приключенията си на хората в Харманли

Пътешественикът Росен Андрей Охеда пристигна в Харманли, за да разкаже за своите приключения по света. На среща в Културния център той „разходи” виртуално малките и големите из страните, които е посетил. Тя се състоя в сряда, 25 октомври. (тук може да прочетете интервю с него)
Хасковският кубинец предаде емоцията от своите пътувания на присъстващите, които му задаваха въпроси, свързани с цялата планета. Охеда разказа за местата, които е посетил, за хората, с които се е срещнал, за начина си на пътуване и за десетки опасни и вълнуващи ситуации с животни и хора от различни националности. Събитието продължи два часа, а от публиката благодариха за емоцията, с която ги презареди.
Това е втората инициатива на жените от „Inernational Inner Whell” . В събота, 21 октомври, през целия ден много деца се включиха в „Конен атракцион”. В топлия съботен ден, за да се порадват на езда, имаше деца на всички възрасти. Събитието се състоя в парк „Димана Данева“ и на него бе поканен клубът по конен спорт „Феномен” от Стара Загора. Организаторите споделиха, че са решили да направят този подарък за децата на града, защото е по-различен.
Сред най-малките ездачи бе Дария Иванова, която е на 2 г. и 1 месец. Тя направи разходка с кон без страх, за което получи и много аплодисменти.

За презентацията е нужен JavaScript.

 

 

Милена Митева
От Милена Митева октомври 30, 2017 11:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.