Пъстър пролетен концерт повдигна духа и настроението на хората

Милена Митева
От Милена Митева март 26, 2017 10:28

Пъстър пролетен концерт повдигна духа и настроението на хората

Концертът, посветен на първа пролет напълни залата на читалище „Дружба – 1870“ – Харманли със зрители. Културното събитие се състоя на 21 март и започна в 18:00 часа.
Начало на празнината програма дадоха смесен хор „Славей“, с диригент Младен Станев, корепетитор Галина Терзиева и хормайстор Жермина Михова. За да покажат обичта си към родината на сцената излязоха и децата от ДГ “Детски свят“. С изява блеснаха усмихнатите таланти на Петя Карабакалова от ДВГ„Щастливци“.
Музикалната програма продължи с изпълнение на Виктория Господинова, която представи „Седнало е Джоре“. Песента „Младост върни се“ звуча вокална група „Славеи“.
Към танцовата част в програмата участие взеха балерините на Галина Станкова от Студио за модерен бален “Ритъм“, които представиха „Танц с чадърчета.” Възпитаничичката на Панайот Панайотов – Тейлър зарадва публиката с хитовата песен на Поли Генова „На инат“. „Я кажи ми облаче ле бяло“ и „Simply the best” развълнуваха публиката, представени в дует от поп певиците Гергина Пейкова и Изабела Лекова.
Танц на детска зумба от клуб „Чика“, при Младежки център Димитровград, с ръководител Наталия Василева също бе представен.
Децата от танцовата школа „Хорищенче“, с ръководител Христо Христов успяха да покажат, че за кратко време и усилена работа синхронът в народните танци може да бъде постигнат.
Руско-цигански танц развесели публиката преди края на концерта.
Програмата завърши с модерен танц представен от Катерина Димитрова и Ивелина Белянова.
За старанието на самодейците и в знак на уважение участниците получиха цветя от ръководството на общината и ПГЕТ “Захари Стоянов“ в Харманли.

Милена Митева
От Милена Митева март 26, 2017 10:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.