Пъстър пролетен концерт повдигна духа и настроението на хората

Милена Митева
От Милена Митева март 26, 2017 10:28

Пъстър пролетен концерт повдигна духа и настроението на хората

Концертът, посветен на първа пролет напълни залата на читалище „Дружба – 1870“ – Харманли със зрители. Културното събитие се състоя на 21 март и започна в 18:00 часа.
Начало на празнината програма дадоха смесен хор „Славей“, с диригент Младен Станев, корепетитор Галина Терзиева и хормайстор Жермина Михова. За да покажат обичта си към родината на сцената излязоха и децата от ДГ “Детски свят“. С изява блеснаха усмихнатите таланти на Петя Карабакалова от ДВГ„Щастливци“.
Музикалната програма продължи с изпълнение на Виктория Господинова, която представи „Седнало е Джоре“. Песента „Младост върни се“ звуча вокална група „Славеи“.
Към танцовата част в програмата участие взеха балерините на Галина Станкова от Студио за модерен бален “Ритъм“, които представиха „Танц с чадърчета.” Възпитаничичката на Панайот Панайотов – Тейлър зарадва публиката с хитовата песен на Поли Генова „На инат“. „Я кажи ми облаче ле бяло“ и „Simply the best” развълнуваха публиката, представени в дует от поп певиците Гергина Пейкова и Изабела Лекова.
Танц на детска зумба от клуб „Чика“, при Младежки център Димитровград, с ръководител Наталия Василева също бе представен.
Децата от танцовата школа „Хорищенче“, с ръководител Христо Христов успяха да покажат, че за кратко време и усилена работа синхронът в народните танци може да бъде постигнат.
Руско-цигански танц развесели публиката преди края на концерта.
Програмата завърши с модерен танц представен от Катерина Димитрова и Ивелина Белянова.
За старанието на самодейците и в знак на уважение участниците получиха цветя от ръководството на общината и ПГЕТ “Захари Стоянов“ в Харманли.

Милена Митева
От Милена Митева март 26, 2017 10:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 279 351 преглеждания