Паскал Караниколов спечели голямата награда от борбите в с. Княжево

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 2, 2018 21:24

Паскал Караниколов  спечели голямата награда от борбите в с. Княжево

Паскал Караниколов спечели голямата награда от борбите в село Княжево. Те бяха най-атрактивната част на двудневния събор, който се състоя на 26 и 27 октомври.
След оспорвани и интересни схватки в най-тежката категория, бронзовият медалист от Световното първенство за ветерани в Македония спечели заслужено наградата си.
На борбите имаше и отделна категория за борци с произход от село Княжево. Там най-добър се оказа Стефан Янков, на когото бе дадена и специалната награда – яре.
Гости бяха знаменити борци от по-близкото и по-далечно минало като Станка Златева, Баю Баев, Господин Петров – Гуспата, Сашо Енев. Борбите привлякоха много зрители от близките и по-далечни населени места.
В първия ден от 19:00 до 22:00 часа за доброто настроение на местните хора и техните многобройни гости се грижиха виртуозните музиканти и певци от оркестър за народна музика „Канарите”, с ръководител Атанас Стоев.
С изпълненията си те създадоха приятна и весела атмосфера в центъра на селото, където до късно се виха хора и играха танци. Хорото поведе кметът на с. Княжево Янита Борисова.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 2, 2018 21:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.