Първолаците в Ивайловград получиха подаръци

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 16, 2016 11:33

Първолаците в Ивайловград получиха подаръци

Акценти

  • Кметът на общината Диана Овчарова и директорът на училището Александра Хорозова, поздравиха всички ученици и учители с празника

Свързани публикации

Всички първолаци получиха подаръци от кмета на община Ивайловград – Диана Овчарова. Тя бе подготвила за децата несесери за учебни принадлежности, книжка с пожелания и глобус.

Посрещането на новата учебна година в Ивайловград започна в 9.00 часа тържествено в ОДЗ „Ивайловград’’ с издигане на националния флаг и изслушване химна на Република България. След това, празничната програма продължи в СУ „Христо Ботев’’- Ивайловград. В двора на училището се събраха родители и ученици, за да присъстват на първия ден от новата учебна година. Кметът на общината Диана Овчарова и директорът на училището Александра Хорозова, поздравиха всички ученици и учители с празника. „Днес пред Вас се отварят нови, непознати хоризонти, независимо дали прекрачвате училищния праг за първи път или за поредна година. Предстои ви да поемете по нов път, изпълнен с предизвикателства. Той невинаги е отъпкан и лек, но вярвам, че ще намерите вярната формула да се справите с трудностите. До вас ще застанат хората, които ще Ви помагат, напътстват, ще бъдат Ваше семейство – Вашите учители. Нека не забравяме, че децата са нашето бъдеще и надежда. Ние като родители и вие като учители, нека бъдем тяхната опора, за да могат в утрешния ден те да са нашата стабилност и нашето бъдеще. Бъдете здрави и на добър час!”, пожела в обръщението си към най-малките ученици кметът на Ивайловград.

Много усмивки, балони и цветя съпътстваха първия ден на първокласниците, а емоциите от днешния ден ще останат завинаги в сърцата на присъстващите.

Тържества за откриване на новата учебна година имаше и в училищата в селата Железино, Свирачи и Белополци.

ivailovgrad-2ivailov ivailovgrad-1

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 16, 2016 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.