Първолаците в Ивайловград получиха подаръци

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 16, 2016 11:33

Първолаците в Ивайловград получиха подаръци

Акценти

  • Кметът на общината Диана Овчарова и директорът на училището Александра Хорозова, поздравиха всички ученици и учители с празника

Свързани публикации

Всички първолаци получиха подаръци от кмета на община Ивайловград – Диана Овчарова. Тя бе подготвила за децата несесери за учебни принадлежности, книжка с пожелания и глобус.

Посрещането на новата учебна година в Ивайловград започна в 9.00 часа тържествено в ОДЗ „Ивайловград’’ с издигане на националния флаг и изслушване химна на Република България. След това, празничната програма продължи в СУ „Христо Ботев’’- Ивайловград. В двора на училището се събраха родители и ученици, за да присъстват на първия ден от новата учебна година. Кметът на общината Диана Овчарова и директорът на училището Александра Хорозова, поздравиха всички ученици и учители с празника. „Днес пред Вас се отварят нови, непознати хоризонти, независимо дали прекрачвате училищния праг за първи път или за поредна година. Предстои ви да поемете по нов път, изпълнен с предизвикателства. Той невинаги е отъпкан и лек, но вярвам, че ще намерите вярната формула да се справите с трудностите. До вас ще застанат хората, които ще Ви помагат, напътстват, ще бъдат Ваше семейство – Вашите учители. Нека не забравяме, че децата са нашето бъдеще и надежда. Ние като родители и вие като учители, нека бъдем тяхната опора, за да могат в утрешния ден те да са нашата стабилност и нашето бъдеще. Бъдете здрави и на добър час!”, пожела в обръщението си към най-малките ученици кметът на Ивайловград.

Много усмивки, балони и цветя съпътстваха първия ден на първокласниците, а емоциите от днешния ден ще останат завинаги в сърцата на присъстващите.

Тържества за откриване на новата учебна година имаше и в училищата в селата Железино, Свирачи и Белополци.

ivailovgrad-2ivailov ivailovgrad-1

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 16, 2016 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама