Първолаците в Ивайловград получиха подарък „Родолюбив буквар“

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 18, 2020 15:55

Първолаците в Ивайловград получиха подарък „Родолюбив буквар“

Акценти

  • Регионален вестник, # 35/915 година XVII, 18 - 24 септември 2020 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград и Маджарово

Свързани публикации

Всички 40 първолака от община Ивайловград получиха „Родолюбив буквар“, с лично послание от кмета Диана Овчарова като подарък от Общината.
„Мило дете,
Днес за първи път ще прекрачиш прага на училището! Предстои ти една интересна и отговорна година, изпълнена с много нови знания! Година, през която ще пораснеш много, ще се научиш да четеш и пишеш, ще срещнеш много нови приятели! От сърце ти пожелавам щастливо детство и успех в учението! На добър час!“, гласи посланието.
Първокласниците в СУ „Христо Ботев“ бяха посрещнати с тържествена церемония и издигането на националния флаг. Директорът Александра Хорозова поздрави учениците, а отец Здравослав ги благослови и поръси със светена вода.
Общо 311 ученици започват новата учебна година.
„Да бъде присъствена и да са живи и здрави“, пожела кметът Диана Овчарова, с която бе и заместник-кметът Светла Моллова.
Откриването на учебната година в общинските училища се проведе при спазване на противоепидемичните мерки. Близо 6 месеца учениците не бяха в клас, а учеха дистанционно поради пандемията от COVID-19.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 18, 2020 15:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама