Първите кметове и общински съветници започнаха работа

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2015 21:10

Първите кметове и общински съветници започнаха работа

Акценти

  • В Маджарово общинските съветници избраха за председател на ОбС Ерджан Сабахтин Юсуф, а в Ивайловград – Дарина Кисьова - Зафирова.

Свързани публикации

Областният управител Станислав Дeчев днес откри тържествените сесии на общините Маджарово и Ивайловград. На тях новоизбраните общински съветници, кметове на общини и села положиха тържествена клетва и встъпиха в длъжност.

Господин Дечев ги приветства и им пожела да бъдат отдадени безрезервно на обществената кауза, на която се посвещават и да работят за постигането на най-важната цел – благоденствие на жителите на общините Маджарово и Ивайловград.

И в двете общини са преизбрани досегашните кметове – Милко Армутлиев и Диана Овчарова.

В община Маджарово местните парламентаристи избраха за председател на ОбС Ерджан Сабахтин Юсуф, а в Ивайловград – Дарина Кисьова – Зафирова.

Утре Станислав Дечев ще присъства и на първите заседания на ОбС на други общини от областта. В четвъртък, 5 ноември, церемонията в Харманли ще е от 13 часа, в Симеоновград в 16 ч..

На другия ден, 6 ноември, 2015 г. от 10 часа ще е в Хасково, в Любимец от 13 часа и в Свиленград от 16 ч.

На 9 ноември, 2015 г. са сесиите на Минерални бани – 9 ч., Стамболово – 12 ч. и Тополовград – 15 ч. Там след заседанието се организира тържествена церемония за посрещане на новоизбраните кмет на община, кметове на кметства и общински съветници пред сградата на общината.

Церемониите са открити и на тях могат да присъстват и граждани.

Снимки:  ОблА – Хасково

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2015 21:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар