Първа международна среща за най-малките от “Хеброс – 1921”

Сакар нюз
От Сакар нюз март 9, 2019 08:13

Първа международна среща за най-малките от “Хеброс – 1921”

Възпитаници на ФК „Хеброс – 1921“ изиграха първата си контролна среща извън границата на страната. На 2 март футболистите на Пейко Петков заминаха за Орестиада, където участваха в контролна среща с децата на местния футболен отбор, родени 2003 – 2004 г. Срещата приключи при резултат 4:3 в полза на домакините.
Контролата се осъществи след покана от страна на футболния клуб на Орестиада. Тя бе част от подготовката за пролетния полусезон и за двата отбора. Треньорът Пейко Петков избра група от 18 футболисти за предстоящата среща.
Двубоят започна спокойно и за двата отбора и първото полувреме завърши при резултат 2:1.
Второто полувреме започна със сериозен домакински натиск, който скоро беше осуетен от страна на гостите. Топката трудно достигаше до вратата на „Хеброс“, което подразни домакините.
Три минути преди края на двубоя Валентин Василев изпълни по перфектен начин пряк свободен удар за гостите, за да оформи своя хеттрик и да намали резултата на 4:3.
Въпреки загубата, треньорът Пейко Петков заяви, че е останал доволен от контролата: „Изиграхме едно много добро първо полувреме и едно по-слабо второ. Допуснахме грешки, за които бяхме наказани, но ми хареса желанието, борбеността и липсата на уплаха в моите футболисти, въпреки, че играха срещу по-големи от тях. Държах да видя поведението на отбора, когато изоставаше в резултата. Имаме още слабости, които трябва да отстраним, ще работим по тази част”, бе мнението на бе треньора.
От ФК на Орестиада поканиха децата на “Хеброс” / р. 2007 и 2008 г. / да присъстват на международен турнир от гръцки и македонски отбори, който ще се проведе на 1 и 2 юни 2019 г. в чест на откриването на ремонтирания градски стадион.

От групата деца, родени през 2004, 2005, 2006 г., за Гърция заминаха – Димо Тодоров, Станимир Иванов, Михайл Василев, Рамадан Радков, Пламен Вълчев, Иван Валентинов, Димитър Георгиев, Иван Стоев, Мустафа Хасан, Божидар Саръбоюков, Валентин Василев, Митко Станиславов, Иво Иванов, Димитър Янков, Георги Генчев, Ради Стоев, Станислав Колев и Даниел Георгиев.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 9, 2019 08:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама