Парламентаристи, правителство и евродепутат подкрепиха Мария Киркова

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 11:39

Парламентаристи, правителство и евродепутат подкрепиха Мария Киркова

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 39/641, година XIII, 23-29 октомври 2015

Свързани публикации

„Харманли трябва да избере кмет, който да бъде пряко ангажиран с проблемите на местните хора, да има качества, да носи отговорност, да застава с лицето си пред вас, за да можем с общи усилия да решаваме проблемите на хората.“ Това каза заместник – председателят на ГЕРБ – Цветан Цветанов пред бисерчани, които бяха изпълнили до краен предел залата на читалището. Речта му бе прекъсвана от ръкопляскания.
Той каза, че след изборите ще трябва да се засили връзката между селския кмет, общинския кмет и изпълнителната власт на ГЕРБ, в лицето на Бойко Борисов и правителството.
„Много по-силна и по-сладка ще бъде победата, когато една жена като Мария победи такъв кмет като сегашния“, каза господин Цветанов.
С него бе народният представител Делян Добрев. След Харманли двамата заминаха за Симеоновград и Димитровград.
Пред Градската градина на Харманли се състоя среща на едвродепутът от ЕНП Ева Паунова и симпатизанти на ГЕРБ. Тук бе и народният представител Евгения Ангелова. Те декларираха своята подкрепа за техния кандидат Мария Киркова и обещаха да съдействат Харманли да заприлича все повече на европейски град. Госпожа Паунова изрази подкрепата си за Мария Киркова от името на евродепутатите в делегацията на ГЕРБ в ЕП и на най-голямото политическо семейство в Европа – Европейската народна партия. Според нея хора като госпожа Киркова могат да разчитат на доверието и съдействието на европейските институции.
„Европа има един принцип, че проблемите на хората се решават най-добре от управниците, които са най-близо до самите проблеми. Време е, след 12 години, Харманли също да има такъв човек в лицето на Мария. Тя ще гарантира ефективното използване на евросредствата, работеща администрация и реализация за младото поколение.“
Следващата среща бе с Христо Братанов, от винарна „Братанов“. Там тя каза, че 111 милиона евро през 2016 г. ще бъдат отделени за насърчаване на европейските земеделци от ЕС.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 11:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 709 преглеждания