Открито писмо до г-н Божинов, кандидат за кмет на Община Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 11:34

Акценти

  • Вестник Сакарско Ехо, брой 39/1495, година LXXХ, 23 - 29 октомври 2015 г.,

Свързани публикации

Г-н Божинов,
В навечерието на изборите, ние, многобройна група граждани от тополовградска община, се обръщаме към Вас, за да Ви кажем следното:
Преди четири години гласувахме за Вас с цялото си сърце и душа, с надеждата за промяна към по-добро, защото повярвахме на обещанията Ви за Възраждане на общината.
Малко преди изборния ден Ви заявяваме открито и най-искрено, че Вие, в качеството си на управник на общината не само не ни разочаровахте, а надхвърлихте и най-смелите ни очаквания. Благодарим Ви, че не ни излъгахте! Вие наистина възродихте Общината!
На тези, които по незнайни причини се усъмниха във Вашата всеотдайна грижа за хората от общината, искаме да кажем няколко неща:
1. Е, не може на всеки да се угоди. Някои не получиха работа или друг вид услуга и помощ от кмета. Обаче, хора, вие познавате ли друг кмет, който е приел с височайше внимание несметен брой просители по време и извън приемните часове? Някой толкова съпричастен с болката и страданията на хора, изгубили близки или хляба или покрива над главата си?
2. Да, сравнението понякога е коварно нещо, но молим ви, сравнете направеното от този кмет, с това на предишните. Отворете очите си, тръгнете из града и селата и само погледнете! „То се вижда“, казва народът.
Само слепец или лъжец ще каже, че общината е същата отпреди четири години. Не, не е! Сега тя е събудена, оживена, красива, нова!
3. Кой кмет е намирал време и е участвал с лични средства в безбройните тържества и празници, особено внимателен и сърдечен към най-малките?
4. Искате ли да си поговорим освен за човечността на г-н Божинов, за толерантността и мъжкото му поведение в отношенията с опозицията?
Кога кметът е напускал и провалял заседания на Общинския съвет, на които са се решавали ключови въпроси и важни за хората проблеми? Кога кметът си е служил с отявлена недобронамереност, гнусни клевети и злоба срещу опонентите си?
5. На най-мнителните заявяваме: Ние не сме купени! Въобще не се продаваме! И не, не сме роднини на г-н Божинов и не, не сме служители от Общината! Ние просто сме с широко отворени очи и човещината, достойнството, искреността и честта все още са наши приоритети.
Огромна група граждани, които с цялото си сърце и душа Ви пожелават живот, здраве и изборна победа, уважаеми г-н Божинов!
Заставаме до Вас!

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 23, 2015 11:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама