Откриха санирани блокове в Ивайловград

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2017 13:51

Откриха санирани блокове в Ивайловград

На официална церемония бяха открити обновените жилищни блокове с адреси „Любимец’’ 14 и „Любимец” 33 в Ивайловград. Те са обновени по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.
Санираните блокове разполагат с нова шест камерна дограма, поставена е топлоизолация, направен е основен ремонт на покрива с двойна хидроизолация, поставени са нови бордове от ламарина.
Освен по тази програма, Ивайловград е с най-много подадени заявления за саниране на сгради по Оперативна програма „Региони в растеж”. Градът е включен в схемата за финансиране по програма „Подкрепа за енергийна ефективност в опорни центрове в периферните райони”. Освен по Националната програма Ивайловград има заявени проекти по ОПРР за сградите на: Общински исторически музей, Дневен център за деца с увреждания, Общежитие училище, Административна сграда на общината, Административна сграда на Районно управление Полиция, Административна сграда на Пожарна служба, Административна сграда на Гранична полиция и Административната сграда на Районния съд.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2017 13:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 273 378 преглеждания