Откриха санирани блокове в Ивайловград

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2017 13:51

Откриха санирани блокове в Ивайловград

На официална церемония бяха открити обновените жилищни блокове с адреси „Любимец’’ 14 и „Любимец” 33 в Ивайловград. Те са обновени по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.
Санираните блокове разполагат с нова шест камерна дограма, поставена е топлоизолация, направен е основен ремонт на покрива с двойна хидроизолация, поставени са нови бордове от ламарина.
Освен по тази програма, Ивайловград е с най-много подадени заявления за саниране на сгради по Оперативна програма „Региони в растеж”. Градът е включен в схемата за финансиране по програма „Подкрепа за енергийна ефективност в опорни центрове в периферните райони”. Освен по Националната програма Ивайловград има заявени проекти по ОПРР за сградите на: Общински исторически музей, Дневен център за деца с увреждания, Общежитие училище, Административна сграда на общината, Административна сграда на Районно управление Полиция, Административна сграда на Пожарна служба, Административна сграда на Гранична полиция и Административната сграда на Районния съд.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 25, 2017 13:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.