Отчет за 2016 г. и предложения за народни представитеи направиха от БСП

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 3, 2017 12:05

Отчет и оценка за дейността на общинската организация на БСП през 2016 г., направиха на конференция местните социалисти. Тя се състоя 31 януари в Малък салон на читалището в Тополовград и на нея бе направен и анализ на обществено-политическата обстановка в общината и основни насоки за работата през 2017 г, както и предложения за обсъждане на кандидати за народни представители. ` Основният доклад по анализа и отчета изнесе председателя на ОбС на БСП Кера Спирова.
Освен това за сведение бе приет и отчетът на народния представител от 29 ХМИР в 43 ОНС – Чавдар Георгиев, отчет на Контролната комисия и предложенията за нов устав и платформа на лявата партия.
Дейността на организацията за периода бе отчетена като много добра, което се вижда и от постигнатите резултати в най-голямата политическа задача за 2016 г. – изборите за президент и вицепрезидент и победата на двойката Радев – Йотова в общината с голяма разлика.
От отчета стана видно, че броя на членовете на БСП в общината се е свил до 347, което бе анализирано като тревожно и бе решено да се търсят пътища и начини за разширяване влиянието на партията и увеличаване на членския и състав. Изказана бе благодарност на всички взели дейно участие в живота и дейността на организацията и допринесли за съкрушителната изборна победа.
С оглед на предстоящите избори за 44 Народно събрание тополовградските социалисти направиха поименни предложения за обсъждане от Националния съвет на партията и евентуално включване в листата за Хасковскиия избирателен район. Едно от тях бе като водачи на листи висшето ръководство на партията да включи Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев. От местните социалисти за обсъждане бяха предложени имената на Кера Спирова и Добрин Парнаров, а за Гражданската квота в същата листа бе предложена Райна Миланова.
Като делегати на конгреса на 4 и 5 февруари заминават Кера Спирова, Данчо Трифонов и Георги Чаушев.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 3, 2017 12:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 905 467 преглеждания