От община Харманли най-после реагираха за асфалтираните дървета

Сакар нюз
От Сакар нюз април 30, 2015 13:09

От община Харманли най-после реагираха за асфалтираните дървета

Акценти

 • Това предизвика обществено недоволство, но местните управляващи повече от четири месеца се правеха на разсеяни

Свързани публикации

Четири  месеца след като дърветата по тротоарите на рехабилитираната улица „Васил Левски“ стояха плътно асфалтирани, от община Харманли най-накрая взеха мерки да поправят стореното от нея безумие.

Вчера за пореден път гражданската организация „Заедно за Харманли“ излезе със сигнал в социалната мрежа за поредното безумие на местната власт. Много граждани споделиха публикацията им в знак на съгласие. От организацията призоваха за незабавно премахване на асфалта около дърветата и недопускането на това безобразие занапред. Те питат още защо трябва първо да се създава проблем и после да се решава след граждански натиск и някой ще понесе ли отговорност за „асфалтираните дръвчета.

Без влага дърветата щяха да загинат или да разбият асфалта, което е лошо и в двата случая. Оказа се тези дни, че и в общината Видин строителна фирма също допуснала подобен гаф, а техният кмет след като е разбрал, веднага е издал заповед асфалта около дърветата да бъде премахнат.

DSC_0534DSC_0536

Сакар нюз
От Сакар нюз април 30, 2015 13:09
Напиши коментар

2 коментара

 1. Васил Левски май 2, 06:57

  Ако имаше святна управа не би допуснала такова нещо . Във Видин щом кмета разбрал за асфалтираните дървете ваднага е издал заповед за премахването на асфалта . А тука трябваше целият град да им се смее пет месеца и възмущава за да си мръднат пръста.

  Отговори на този коментар
 2. съвест май 2, 03:28

  А еколожката на града къде е през тези 4 месеца. Как е позволила това да се случи и за какво получава заплата тази жена?

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.