Още успехи за лекоатлетите на “Хеброс“ от Атлетическа лига

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2017 06:29

Още успехи за лекоатлетите на “Хеброс“ от Атлетическа лига

Лекоатлети от СКЛА „Хеброс“ – Харманли  постигнаха впечатляващи резултати на Атлетическа лига GO KIDS. Спортистите извоюваха пет златни, два сребърни, девет бронзови медала и пет купи.
Най-добре представил се на турнира бе Ерсин Хаджьхалим. Той спечели златен медал на скок от място и сребърен на 60 метра. Христиана Налбантова отново спечели два медала на същите дисциплини, както и на предишния кръг – златен на скок от място и бронзов на 60 метра. С два медала се записаха Серкан Шабан на скок от място и 60 метра. Златно отличие спечели Станислав Колев за скок от място. Йоана Тръндева успя да се класира за два бронзови медала в същите дисциплини. Отлично бе представянето на Симона Георгиева, която отново взе златен медал на 60 метра. Тя даде и най-добрия резултат на 60 метра за тази възраст досега в турнира – 8.58 сек. Анелия Асенова задържа успеха си на първата позиция в скок от място, както и на предишното състезание. Божидар Саръбоюков остана на втора позиция в скока от място.
Ерсин Хаджьхалим и Серкан Шабан се представиха отлично на дебютното си състезание. Те са възпитаници на ОУ “Христо Ботев“ в село Българин и таланта им бе открит от Камен Василев – учител по физкултура.
При щафетата за момчета родени 2006-2007-2008 година в състав Станислав Колев, Кристиан Кирилов, Николай Йорданов и Радослав Тодоров заеха третата стълбичка и се окичиха с бронзови медали.

Това е вторият от шестте на състезанието Атлетическа лига България 2017.
В първият спортистите от Харманли завоюваха 12 медала. То се проведе на Националния Стадион „Васил Левски“ в  неделя 23 април. Следващото състезание за спортистите ще бъде на 14 май.

 

Милена Митева
От Милена Митева май 1, 2017 06:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 460 439 преглеждания