Още две междублокови пространства са облагородени

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 20, 2017 14:24

Още две междублокови пространства  са облагородени

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 40/71, 20-26 октомври 2017

Свързани публикации

Две междублокови пространства в града вече радват малки и големи с новата си визия. Средствата за облагородяването на обществените места са от общинския бюджет, отпуснати като целева помощ за реализиране на проекти на неформални младежки групи.
Със завидни умения, доброволен труд и работа в екип, живущите в блок № 69 по бул. „България“ си спретнаха атрактивна зона за отдих и игри за децата от квартала. Със средства от общинския бюджет са закупени материали за обновяване на пространството. Изграден е навес, поставени са нови пейки, мястото е залесено с подходяща растителност.
Приятна гледка за минувачите по бул. „България“ е и терен пред жилищен блок № 27, който също е с нов естетичен вид. Поставени са кошчета за смет и ограда, засадени са дръвчета и цветя.
Кампанията на Община Харманли за набиране на проекти на неформални младежки групи е ежегодна, а регламентът изисква проектите да се реализират с безвъзмездния труд на кандидатстващите, като идеята е освен подобряване визията на града, да се стимулира доброволния труд, предпоставка за опазване на съграденото от самите доброволци.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 20, 2017 14:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 151 216 преглеждания