Одобрени са два проекта за детски площадки

Сакар нюз
От Сакар нюз май 7, 2020 14:58

Одобрени са два проекта  за детски площадки

Акценти

  • Регионален вестник, # 18/902 година XVII, 8 - 14 май 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

цПроектът е на стойност 4 997,60 лв. С тези пари детската площадка ще бъде обезопасена с ударопоглъщаща настилка и цветна ограда, ще бъде монтирано комбинирано детско съоръжение с пързалка и люлка, като по този начин ще се осигурят безопасни условия за игра на децата.
Вторият проект, който ще се реализира, е „Парк за отдих и детски кът в с. Доситеево“, който е на стойност 10 000 лв. С него е предвидено обособяване на детски кът с пързалка, люлка, конче с пружини и въртележка. Площадката ще бъде подходяща за деца от 3 до 12 години, като за допълнителна безопасност ще се положи ударопоглъщаща настилка. Наоколо ще се обособи кът за отдих с пейки и кошчета за боклук. Мястото ще бъде озеленено и облагородено с участието на жители и деца от селото, като по този начин ще се превърне в по-красива и уютна среда за отдих и игри на открито.

снимка: ОбА

Сакар нюз
От Сакар нюз май 7, 2020 14:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 138 327 преглеждания