Обявиха конкурс за 14 полицаи в Областна дирекция на МВР – Ямбол

Сакар нюз
От Сакар нюз март 17, 2015 08:32

Обявиха конкурс за 14 полицаи в Областна дирекция на МВР – Ямбол

Акценти

 • Кандидатите трябва да са завършили съответното образование - средно за “полицаи” и висше за “разследващи полицаи”, да са клинично здрави и да не страдат от психични заболявания.

Свързани публикации

От пресцентъра на полицията съобщиха, че на основание МЗ 8121К – 669 и 8121К – 672 от 10.03.2015 г. за ОДМВР Ямбол са обявени два конкурса за назначаване на държавна служба в МВР за:

– 12 вакантни младши изпълнителски длъжности – “полицаи”, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

– 2 вакантни изпълнителски длъжности – “разследващи полицаи”, за които не се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

Кандидатите трябва да са дееспособни физически лица, с българско гражданство, да не са осъждани, да не са привлечени като обвиняеми и да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Те трябва да са завършили съответното образование средно за “полицаи” и висше за “разследващи полицаи”, да са клинично здрави и да не страдат от психични заболявания.

Подробна информация за процедурите и необходимите документи за кандидатстване може да намерите на сайта на ОДМВР – Ямбол /www.yambol.mvr.bg/, в раздел “Конкурси“, както и на хартиен носител изложен на входа на дирекцията.

Прием на документи на кандидати по обявените конкурси за постъпване на държавна служба в МВР ще се извършва всеки работен ден, както следва:

– до 02.04.2015 г., за длъжностите ”младши разследващ – старши разследващ полицай” (по конкурс, обявен с МЗ 8121К-672/10.03.2015 г.)

– до 12.04.2015 г., за длъжностите “полицай”, “полицай (ВПА)”

Снимка: bnews.bg

Сакар нюз
От Сакар нюз март 17, 2015 08:32
Напиши коментар

3 коментара

 1. koko май 23, 20:44

  kak edin mangal bi bil policai ?
  ne namiram logiga v pitaneto ti.Po dobre se skrii nqkade i poveche ne se pokazvai :@

  Отговори на този коментар
 2. Иван март 19, 11:54

  Здравейте искам да попитам дали имам реални шансове да кандидатствам имайки предвид че съм от ромски произход и нямам никакви връзки ,моля за вашето мнение и ви благодаря предварително.

  Отговори на този коментар
  • Иван Атанасов март 19, 12:29

   Етническата принадлежност няма никакво значение. Не би трябвало да те дискриминират, още повече, че липсата на служители от различни етноси, които живеят в България е голям проблем за полицията в България

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 282 977 преглеждания