Общинската структура на ПП ГЕРБ в Тополовград с нов координатор

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 30, 2016 21:42

Общинската структура на ПП ГЕРБ в Тополовград с нов координатор

Акценти

 • Сакарско ехо, брой 12/1505, година LXXXI, година XIV, 25-31 март 2016

Свързани публикации

Васил Сяров е новият координатор на общинската организация на ГЕРБ в Тополовград. Назначението му е за временно изпълняващ длъжността с решение на Изпълнителната комисия на централата в София. Досегашният, дългогодишен координатор Мария Атанасова е освободена от тази длъжност пак със същото решение. Освен нея в състава на местното ръководство не са Стефан Щерев и Кольо Тончев, а на техните места влизат Николай Лафчиев, Николай Раев и Янка Андреева.
Мястото си като организационен секретар запазва Атанас Анастасов и останалите членове на Управителния съвет Антоанета Палазова, Бойка Дойчева, Любомир Кехайов и Христо Илчев.
Това ще е ръководството до провеждане на събранието на организацията, на което ще трябва официално да се предложи друго.
Ново назначеният координатор, който е председател на ОбС- Тополовград каза за читателите на вестника следното: „Съзнавам, че това, с което ме натоварва Изпълнителната комисия е голяма отговорност. Ще вложа всичките си сили и умения за стабилизиране на организацията и за още повече и по-отговорна работа за развитието на общината, за да се постигнат наистина добри резултати и подобряване живота на населението й.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев март 30, 2016 21:42
Напиши коментар

12 Коментара

 1. Перковски февруари 4, 16:05

  Хе хе, Козарче може, ама другия чак пък футболист? Верно че бегаше по стадиона… Сигурно покрай вуйчо си и племенника си са го кръстили Футболистчето. Пък за ГЕРБ – пак умряла работа. Карай да върви алъш-вериша. Идат избори, а с тях и големите пари за крадене…

  Отговори на този коментар
 2. Стоян април 14, 17:22

  Браво на Васко и Наско. Тези хора ще променят региона. Вие сте хората , които ще промените мисленето на хората в нашия регион. А не като КМЕТА ,…..!

  Отговори на този коментар
 3. smeshko smeshkov април 8, 13:01

  Браво на новото ръководство на ГЕРБ-Тополовград! Време беше да се изчистите от малките хора в него. Машинациите които г-н Кмета ви прави, чрез бившия координатор, Кольо Тончев-Козарчето и Стефчо Футболисчето да разединят и пръснат ГЕРБ за да може Кмета да няма никаква опозиция и да мачка наред както той си може. Не му се случиха нещата все пак… Не плюйте честните и почтени хора, оставете ги да работят. Никой не обича предателите и неблагодарниците.Визирам бившия общински координатор, Кольо Козарчето и Стефчо Футболисчето… Ако човек е предал веднъж, той ще го направи пак…

  Отговори на този коментар
 4. aspen2016 април 8, 12:44

  Не знам за какви затворници говорите, много Ви бива да манипулирате и лъжите хората,Не знам от къде ги мислите тези лъжи но по добре вижте себе си. Не гербажии ги викат по районните да обясняват как може да гласуват в по няколко секции и не гербажии раздаваха баснословни суми за глас избирател все едно се правят избори в Несебър… Поне имайте доблестта да си замълчите и недеите да плюйте хора който работиха честно и открито по време на кметските избори без да имат подкрепата на цялата общинска машина. Много е лесно да продадеш общинската земя да вземеш огромна сума пари от
  гърба на хората и да правиш избори… Наско Ви показа как се прави интелигентна кампания. А ти зорко око първо се научи да пишеш правилно и тогава лъжи и прави интриги до насита, за да ти даде Кмета някой лев…

  Отговори на този коментар
  • каваклиец април 8, 13:08

   Видяхме как се прави кампания от ГЕРБ със заплахи и репресии .. със всичките си напъни доказахте че сте една голяма нула и резултата е ясен 2000 гласа повече за Божин отколкото за вашия кандидат . сега каквото и да пишете никой няма да ви повярва защото в малкия град хората знаят че да дойдеш от 200 километра от морето да искаш да управляваш Тополовград не е само патриотизъм а сериозен келепир …

   Отговори на този коментар
 5. zorkoto oko април 6, 21:08

  за какво браво на тоз или на онзи.какво са направили или какво спечелиха.нямаше и това да имат ако не бяха докарани400 затворника от бургас да гласуват в устрем .ами как така на балотажа васето загуби с най лошия резултат в цяла българия .това ли бяха добрите резултати на хвалените .тези двамата за нищо не стават ако не е депутата от аскьово.ами как даде председателя на общински съвет консесията за 2х.лва годишно като само идин камийон с материал струваял повече от годишната вноска.така ли са защитени интересите на общината а скачахте и викаахте тиливизията а .

  Отговори на този коментар
 6. Иванов април 6, 10:38

  Смешко Смешков много смешници станахте заедно с циганията и простотията!

  Отговори на този коментар
 7. aspen2016 април 4, 11:08

  Искам да поздравя новото ръководство на ГЕРБ-Тополовтрад! За първи път ГЕРБ показа , че има волята и смелостта да изкорени старите и корумпирани порядки които действаха в нашата Община. Браво Васко , поздравления за новия пост. Ние всички знаем , че ти си един от достойните и честни хора на които можем да имаме доверие. Васе в тандем с Наско и новия управителен съвет дадохте ново начало и надежда на нас обикновените хора. Васе благодарение на теб и Наско ние имаме смелостта да застанем срещу Кмета и хората около него които ни мачкат цял живот. Борбата тепърва започва, Този път съм сигурен , че ще успеем. Благодаря Ви момчета , успех ние сме с Вас!

  Отговори на този коментар
 8. smeshko smeshkov април 4, 09:24

  Васе искам да поздравя теб и Наско. Вие сте качествени хора и ако някой може да направи нещо добро в тази Община то това сте Вие. ……………. Много ще ви бъде трудно. Успех момчета, ние сме с Вас

  Отговори на този коментар
 9. smeshko smeshkov април 4, 09:17

  Крайно време беше да има яснота в структурата на ГЕРБ – Тополовград, за да се спрат спекулациите и лъжите с които ги заливат. Браво Насе успяхте да издържите на цялата тази цигания и простотия с които обкръжението на г-н Кмета Божин Божинов пробваха да те очернят. Те дори дори успяха да купят хора от бившия управителен съвет и бившия координатор на ГЕРБ, за да разбият структурата която ти тръгна да градиш. Насе ти успя да създадеш структура на ГЕРБ от качествени и честни хора, които милеят за Общината, Насе не се отказвай ние сме с теб независимо от корумпирания кмет и шлаката около него. Насе продължавай напред , ние сме с теб и ще те подкрепяме. ………….. Успех Насе ние сме с теб!

  Отговори на този коментар
 10. Ivan Kolev април 3, 12:29

  Адмирации за Васил Сяров! Пожелавам му успех и като Председател на Общинския съвет в Тополовград и като Координатор на ГЕРБ в Тополовград! Да работи за хората и за благото на общината е неговото призвание! Успех Васко!

  Отговори на този коментар
 11. Nikol април 3, 12:14

  Браво на г-н Атанас Анастасов, че успя да изведе напред ГЕРБ в Тополовград! За първи път ГЕРБ бяха на балотаж на местни избори в Тополовград и за първи път стойностни хора присъстват в Общинския съвет, хора без лични интереси, които искат да запазят общината и да помагат тя да се развива! Успех на новото ръководство на общинската организация на ГЕРБ в Тополовград! И още повече успехи на г-н Атанас Анастасов, защото той показа, че когато си истински човек, хората ти се доверяват и те следват!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама