Община Тополовград премина безпроблемно проверка на РИОСВ

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 30, 2020 11:44

Община Тополовград  премина безпроблемно  проверка на РИОСВ

Акценти

  • Регионален вестник, # 21/905 година XVII, 29 май - 4 юни 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Безпроблемно премина масираната проверка на РИОСВ – Хасково, в община Тополовград по повод на справянето с нерегламентираните сметища.
Тя бе през миналата седмица, като са проверени почти всички известни места, където гражданите хвърлят боклук. Към настоящия момент е констатирано, че те са изчистени и ликвидирани. Проверката е по план на РИОСВ и вследствие на различни сигнали подадени от жители на общината до Инспекцията.
От Общинската администрация в продължение на няколко месеца положиха усилия за ликвидирането на този вид сметища. А представителите на РИОСВ изразиха учудване, че община Тополовград е единствената, в която нейни служители чистят сметищата.
Проблемът с този вид сметища винаги е съществувал, но за Тополовград, докато имаше такова общинско, не беше толкова остър.
След закриването хората започнаха да изхвърлят по-големите си боклуци и отпадъци на различни места, което доведе до образуването и разрастването на този вид сметища.

Снимка: Архив

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 30, 2020 11:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама