Община осигурява „Топъл обяд“ до края на август

Сакар нюз
От Сакар нюз август 1, 2020 11:42

Община осигурява „Топъл обяд“ до края на август

Акценти

  • # 30/914 година XVII, 31 юли - 6 август 2020 г. излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Община Харманли осигурява „Топъл обяд“ на 170 лица до края на август. От Фейсбук страницата на общината става ясно, че Мария Киркова е подписала допълнително споразумение към договора по целевата програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация“.
С удължаване срока за доставка на топла храна до 31 август 2020 г. се цели да се подкрепят най-уязвимите групи от населението. От целевата програма се възползват 170 уязвими лица от гр. Харманли и селата от общината. Програмата се финансира от националния бюджет чрез Агенция за социално подпомагане.
Всеки работен ден от Община Харманли ще продължат да доставят до домовете на най-нуждаещите се топъл обяд – супа, основно ястие, хляб и поне веднъж седмично десерт, приготвени в кухнята на Домашен социален патронаж. В съответствие със санитарно-хигиенните изисквания и спазване на всички мерки, готовата храна се предоставя в пластмасови опаковки за еднократна употреба.
Изпълнението на програмата от Община Харманли започна на 4 май.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 1, 2020 11:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 518 220 преглеждания