Община осигури нови придобивки в детски градини

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 9, 2020 11:33

Община осигури нови придобивки  в детски градини

Акценти

  • # 38/922, година XVII, 9 - 15 октомври2020 г.Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

В община Харманли обновяват интериора и игровите комплекси в детските градини „Пролет“, „Ален мак“ и „Детски свят“. Закупени са 36 нови четирикрилни гардероба за дрехите и обувки, детски скамейки, нови маси, пластмасови столове, секции с шкафчета и пердета, а за удобство на учителите е внедрена нова компютърна система.
Община Харманли предостави и нови 650 броя спално бельо за децата. Бяха поставени и последните 10 необходими нови климатика. В една от градините е подновена по-довата настилка с нов ламинат, а в останалите две са закупени нови балатуми и пътеки.
В детските заведения е извършена ремонтна дейност на терасите, а люлките и пързалките – освежени с боя. Дневните стаи са боядисани с латекс. Целта е атмосферата да бъде по-привлекателна за децата и по-приятна за работата на учителите. Средствата са от общинския бюджет.
По спечелен проект на ПУДООС в ДГ „Пролет“ е обновена още една детска площадка със стоманобетонна конструкция, като е поставено комбинирано съоръжение за игри и ударопоглъщаща настилка. Приоритет за общинското ръководство продължават да бъдат най-малките жители на общината.

Снимка: Община Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 9, 2020 11:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.