Община Ивайловград с втори заместник-кмет

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 17, 2018 12:33

Община Ивайловград с втори заместник-кмет

В първия работен ден от Новата година кметът Диана Овчарова направи промени в своя екип. За втори заместник кмет тя назначени досегашния директор на Дирекция „Строителство и инвестиции”- Кръстю Делииванов. Дирекция „Строителство и инвестиции” ще се ръководи от Виолета Недялкова.
Другият заместник кмет е Красен Кръстев, който отговаря за финанси, бюджет и икономика.
С обръщение във Фейсбук страницата си госпожа Овчарова споделя, че са приключили 2017 г. с преизпълнен бюджет и с налични 536 480.15 лв. в сметката на общината и така са затвърдили позицията си на финансовостабилна община.
По-нататък са изброени някои от успехите за 2017 година. Тогава започна саниране по Оперативна програма “Регионално развитие” на 18 административни и жилищни сгради, с които обликът на града ще се променя.
През 2017 година врати отвори Детски център на открито, две спортни площадки в селата Кондово и Славеево, открита класна стая в Железино, два обновени детски къта в градската градина.
В края на годината освен с одобрения Общ устройствен план, с който малко общини в България могат да се похвалят, че имат, дойде и добрата новина за осигурено финансиране от МРРБ на стойност 348 431,38 лв. за реконструкция и модернизация на два от основните водопровода в Ивайловград.

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 17, 2018 12:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама