Община финансира и реализира идеите на млади хора

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 21, 2017 14:20

Община финансира и реализира идеите на млади хора

Напълно реализирани са проектите от младежките неформални групи в рамките на кампанията „Гласът на младите“ и Плана за развитие на младежки дейности на Община Харманли за 2017 година. Това съобщиха от ОбА – Харманли.
От там припомнят, че през месец май, тази година, младите хора от града имаха възможност да кандидатстват с проектни идеи и да получат финансиране за тяхната реализация. Тогава, от общо 11 предложения, специално сформирана комисия от експерти избра шест от тях, които получиха одобрение и целева помощ за изпълнение.
По програмата бяха отпуснати средства на талантливите деца от група „Харманлийски славеи“ с преподавател Жеко Ангелов. С общински средства те успяха да запишат нови видеоклипове, с които да прославят името на родния си град.
Със средства от общинския бюджет е обновена и изрисувана част от оградата на ОУ „Иван Вазов“, обособен е екокът в детска градина „Ален мак“.
В село Доситеево вече се радват на нова сцена за изяви на местните самодейци, а учениците от СУ „Неофит Рилски “ тренират и се забавляват на спортното съоръжение в двора на училището.
Приключи и селфи конкурсът на местна неправителствена организация, която също кандидатства с проектно предложение в кампанията на община Харманли и получи финансиране.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 21, 2017 14:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.