Община финансира и реализира идеите на млади хора

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 21, 2017 14:20

Община финансира и реализира идеите на млади хора

Напълно реализирани са проектите от младежките неформални групи в рамките на кампанията „Гласът на младите“ и Плана за развитие на младежки дейности на Община Харманли за 2017 година. Това съобщиха от ОбА – Харманли.
От там припомнят, че през месец май, тази година, младите хора от града имаха възможност да кандидатстват с проектни идеи и да получат финансиране за тяхната реализация. Тогава, от общо 11 предложения, специално сформирана комисия от експерти избра шест от тях, които получиха одобрение и целева помощ за изпълнение.
По програмата бяха отпуснати средства на талантливите деца от група „Харманлийски славеи“ с преподавател Жеко Ангелов. С общински средства те успяха да запишат нови видеоклипове, с които да прославят името на родния си град.
Със средства от общинския бюджет е обновена и изрисувана част от оградата на ОУ „Иван Вазов“, обособен е екокът в детска градина „Ален мак“.
В село Доситеево вече се радват на нова сцена за изяви на местните самодейци, а учениците от СУ „Неофит Рилски “ тренират и се забавляват на спортното съоръжение в двора на училището.
Приключи и селфи конкурсът на местна неправителствена организация, която също кандидатства с проектно предложение в кампанията на община Харманли и получи финансиране.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 21, 2017 14:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама