Областният управител осъжда гласуване на депутати на БСП в Европарламента

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2016 20:25

Областният управител осъжда гласуване на депутати на БСП в Европарламента

Акценти

  • Като областен управител ще продължа да защитавам интересите на жителите на Хасковска област.

Свързани публикации

Възмутен съм от лицемерната политика на БСП по отношение на жителите на Хасковска област. В продължение на няколко месеца представители на БСП, в това число и кандидатите им за президент и вицепрезидент, насаждат у хората страх от мигрантите и внушават неистини по отношение на политиката на Правителството на Бойко Борисов за справяне с мигрантската криза. В дните, когато всички държавни институции работим за обособяването на РПЦ Харманли в лагер от затворен тип, когато с огромни усилия успяваме да въдворим ред в центъра, след бунта на мигрантите и да успокоим хората от Харманли, точно в това време депутатите на БСП и ДПС в Европейския парламент ЕДИНСТВЕНИ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТАМ са гласували Резолюцията за насърчаване на миграцията. И забележете един от евродепутатите на БСП призна, че е гласувал за тази резолюция, без дори да е прочел  текста й?! А в този текст се казва: „трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция“. Залагат се и сериозни бариери за връщането им в родните им страни.
Дами и господа, като Областен управител на Хасково искам да попитам кандидатите за президент и вицепрезидент от БСП :
1. Как така с лека ръка и пълно безхаберие, без дори да се четат документите, Вашите евродепутати решават съдбата на милиони българи, в това число и на десетки хиляди харманлийци?
2. Как ще обясните тази позиция пред жителите на Харманли, които от месеци настояват за обособяването на РПЦ за мигранти от отворен в затворен тип?!
3. Имате ли смелост да се изправите пред харманлийци сега и да им кажете, че точно Вашите евродепутати, и респективно Вие, не се интересувате от сигурността на хората в Харманли.
4. Ще кажете ли на майките, бащите, децата и възрастните хора от Харманли, че мигрантите не трябва да са „в обособени квартали“ и че това е мнението на Сергей Станишев и съпартийците му ?!
5. Защо сега не се върнете отново в Харманли и не застанете пред хората тук, за да им обясните, че Вашата политика е чиста проба демагогия. Защото вие спекулирате с чувствата и основателните страхове на хората , за да се доберете до най-висшия държавен пост. И сте готови да платите всякаква цена за този пост, включително като поставите на карта бъдещето на един български град и на хиляди семейства?!
Аз не съм демагог като политиците от БСП.
Аз съм държавник.
И като Областен управител ще продължа да защитавам интересите на жителите на Хасковска област.
Ще продължа да бъда сред тях, когато има проблем в РПЦ Харманли.
Ще продължа да бъда до тях, когато те настояват за сигурност и спокоен живот.
Ще продължа да работя за реформирането на центъра от отворен в затворен тип.
Защото нито един държавен пост, пък бил той президентския, не може да струва повече от живота, здравето и спокойствието на българите.
Това е моята истина.
Другото е демагогия.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2016 20:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.