Областният управител осъжда гласуване на депутати на БСП в Европарламента

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2016 20:25

Областният управител осъжда гласуване на депутати на БСП в Европарламента

Акценти

  • Като областен управител ще продължа да защитавам интересите на жителите на Хасковска област.

Свързани публикации

Възмутен съм от лицемерната политика на БСП по отношение на жителите на Хасковска област. В продължение на няколко месеца представители на БСП, в това число и кандидатите им за президент и вицепрезидент, насаждат у хората страх от мигрантите и внушават неистини по отношение на политиката на Правителството на Бойко Борисов за справяне с мигрантската криза. В дните, когато всички държавни институции работим за обособяването на РПЦ Харманли в лагер от затворен тип, когато с огромни усилия успяваме да въдворим ред в центъра, след бунта на мигрантите и да успокоим хората от Харманли, точно в това време депутатите на БСП и ДПС в Европейския парламент ЕДИНСТВЕНИ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТАМ са гласували Резолюцията за насърчаване на миграцията. И забележете един от евродепутатите на БСП призна, че е гласувал за тази резолюция, без дори да е прочел  текста й?! А в този текст се казва: „трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция“. Залагат се и сериозни бариери за връщането им в родните им страни.
Дами и господа, като Областен управител на Хасково искам да попитам кандидатите за президент и вицепрезидент от БСП :
1. Как така с лека ръка и пълно безхаберие, без дори да се четат документите, Вашите евродепутати решават съдбата на милиони българи, в това число и на десетки хиляди харманлийци?
2. Как ще обясните тази позиция пред жителите на Харманли, които от месеци настояват за обособяването на РПЦ за мигранти от отворен в затворен тип?!
3. Имате ли смелост да се изправите пред харманлийци сега и да им кажете, че точно Вашите евродепутати, и респективно Вие, не се интересувате от сигурността на хората в Харманли.
4. Ще кажете ли на майките, бащите, децата и възрастните хора от Харманли, че мигрантите не трябва да са „в обособени квартали“ и че това е мнението на Сергей Станишев и съпартийците му ?!
5. Защо сега не се върнете отново в Харманли и не застанете пред хората тук, за да им обясните, че Вашата политика е чиста проба демагогия. Защото вие спекулирате с чувствата и основателните страхове на хората , за да се доберете до най-висшия държавен пост. И сте готови да платите всякаква цена за този пост, включително като поставите на карта бъдещето на един български град и на хиляди семейства?!
Аз не съм демагог като политиците от БСП.
Аз съм държавник.
И като Областен управител ще продължа да защитавам интересите на жителите на Хасковска област.
Ще продължа да бъда сред тях, когато има проблем в РПЦ Харманли.
Ще продължа да бъда до тях, когато те настояват за сигурност и спокоен живот.
Ще продължа да работя за реформирането на центъра от отворен в затворен тип.
Защото нито един държавен пост, пък бил той президентския, не може да струва повече от живота, здравето и спокойствието на българите.
Това е моята истина.
Другото е демагогия.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 30, 2016 20:25
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.