Новите правила за паркиране по булевард „България“ влязоха в сила

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 28, 2017 07:11

Новите правила за паркиране по булевард „България“ влязоха в сила

Режимът на платеното почасово паркиране в определената част за „Синя зона” в град Харманли влезна в сила от сряда, 22 февруари. То трябваше да стане през миналия месец, но въвеждането на платеното паркиране бе отложено във времето, поради ниските минусови температури и падналите значителни валежи от сняг през зимния период. Вече е направена необходимата пътна маркировка, поставени са указателни табели.
Община Харманли от Фейсбук страницата си уведомява собствениците и водачите на автомобили, че от тази дата ще трябва да заплащат престоя на паркираните от тях МПС в отсечката на бул. „България”, определена за „Синя зона”. Тя е от кръстовището на бул. „България” и пл. „Възраждане”до началото на блок 11 от нечетната номерация и блок 22 на четната.
Престой за час на лека кола е 1 лев, за микробус – 2, а бус до 12 места – 3 лева. Месечен абонамент без запазено място е 35 лева, а със запазено – 45.
Има и годишен абонамент вече има подадени документи за това.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 28, 2017 07:11
Напиши коментар

9 коментара

 1. Деян март 2, 17:02

  Крайно време беше да стане паркирането платено. Когато имах работа в центъра там никога нямаше места. Всички го бяха обърнали в безплатен паркинг. Сега вече общината ще печели,и всеки спокойно ще може да спира срещу 1 лев

  Отговори на този коментар
 2. шофьор март 1, 06:39

  1 лев за час не е ли малко много, при положение че паркирането не е в самия център на града?

  Отговори на този коментар
  • пешак... март 1, 19:21

   Ако ти е много отивай си на село,и там си дръж колата на аванта на центъра…….

   Отговори на този коментар
  • до гражданина, който в събота и неделя си отива до родното място март 2, 06:39

   Нямам село. Тук съм роден. А ти продължавай да си сурнеш джапанките пеша до Щеш – не щеш!

   Отговори на този коментар
   • пешак... март 2, 21:17

    И не само,аз там си живея и не се срамувам от това,но да знаеш колко само сте ми смешни такива като теб хибридни ГРАЖДАНИ но СЕЛЯНИ по манталитет…….

    Отговори на този коментар
  • шофьор март 3, 09:24

   До пешака.
   Я ми кажи ти, Андрешко, след като не ме познаваш, откъде си правиш извод, че имам селски манталитет? И от какво си правиш извода, че съм хибриден гражданин? Факти някакви? Достатъчно ли е това, че считам 1 лв./час за висока цена за Харманли, да определиш някой със селски манталитет? Или трябва да си мълчим като мишоци, за да изглеждаме граждани в твоите очи? А?

   Отговори на този коментар
   • пешак... март 3, 20:56

    Не само в моите очи бе КАРУЦАР,така се прави в развитите демокрации с изразено гражданско общество.Точно това нищожно левче само за няколко дни превърна Харманлиския център от Азиатски сокак в що годе приемлив градски център с правила.Ама хора като те едва ли се интересуват от ползите на това ако им е засегнат личния келепир.

    Отговори на този коментар
  • шофьор март 4, 08:29

   До пешака.
   Виж какво, индивид. Продължаваш да наричаш опонента си с обидни квалификации. Но това е за твоя сметка. Явно си решил да оправдаеш определението, което сам си дал за себе си.
   Щом си бил толкова загрижен за „приемливия градски център“, сливи ли имаше в устата си, та до сега не повдигна въпроса във форума за безразборното паркиране пред самите забранителни знаци и на зебри, за липсата на елементарен контрол от КАТ в града?
   Но като ти гледам нивото, спирам да влизам в полемика с организми като тебе. Бъди здрав и весел.

   Отговори на този коментар
  • @пешак март 4, 08:42

   Излязал си от селото, но селото не е излязло от тебе. Това си личи от последния ти пост. Ама то гражданин не се става за няколко години. Не можеш да водиш спор без да обиждаш.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 445 544 преглеждания