Николай Дялков представи „Нагазване в женски води”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 19, 2017 07:56

Николай Дялков представи  „Нагазване в женски води”

„Нагазване в женски води” е нарекъл своята пета поред книга със стихове талантливият тополовградски поет Николай Дялков. Тя бе представена в понеделник, 11 декември, в залата на библиотеката на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894”.
Проявата бе в рамките Коледно-новогодишните празници в Тополовград и изпълни докрай залата на библиотеката с любители на поезията и творчеството на господин Дялков. Поетът и неговото творчество уважиха председателят на ОбС Васил Сяров, близки на поета, приятели и колеги от клуба на поетите и писателите „Илко Карайчев”.
Проявата откри Райна Атанасова, а присъстващите на нея имаха възможността да се насладят на един невероятно хубав и стилен спектакъл, в който главните роли бяха малкият талант Лили Личева, Любов Узунова, самият поет Николай Дялков и музикантите и певци Димитър Тодоров и Росен Пурлантов. Това удоволствие имаха присъстващите, а техните аплодисменти бяха заслужена награда към автора на книгата и всички изпълнители.
Поздрав към поета отправиха Красимира Ятакчиева – началник-отдел в ОбА, Трифон Ламбов – председател на Настоятелството на читалището, които му връчиха подаръци и цветя.
От своя страна Николай Дялков благодари на всички, които са помогнали за осъществяването на спектакъла и на хората, дошли в залата.

 

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 19, 2017 07:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.