Николай Дялков представи „Нагазване в женски води”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 19, 2017 07:56

Николай Дялков представи  „Нагазване в женски води”

„Нагазване в женски води” е нарекъл своята пета поред книга със стихове талантливият тополовградски поет Николай Дялков. Тя бе представена в понеделник, 11 декември, в залата на библиотеката на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894”.
Проявата бе в рамките Коледно-новогодишните празници в Тополовград и изпълни докрай залата на библиотеката с любители на поезията и творчеството на господин Дялков. Поетът и неговото творчество уважиха председателят на ОбС Васил Сяров, близки на поета, приятели и колеги от клуба на поетите и писателите „Илко Карайчев”.
Проявата откри Райна Атанасова, а присъстващите на нея имаха възможността да се насладят на един невероятно хубав и стилен спектакъл, в който главните роли бяха малкият талант Лили Личева, Любов Узунова, самият поет Николай Дялков и музикантите и певци Димитър Тодоров и Росен Пурлантов. Това удоволствие имаха присъстващите, а техните аплодисменти бяха заслужена награда към автора на книгата и всички изпълнители.
Поздрав към поета отправиха Красимира Ятакчиева – началник-отдел в ОбА, Трифон Ламбов – председател на Настоятелството на читалището, които му връчиха подаръци и цветя.
От своя страна Николай Дялков благодари на всички, които са помогнали за осъществяването на спектакъла и на хората, дошли в залата.

 

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 19, 2017 07:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама