”Неофит Рилски” – Харманли със спечелен проект

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 18, 2015 11:22

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 47/645, година XIII, 18-23 декември 2015

Свързани публикации

Училищното настоятелство на СОУ ”Неофит Рилски” – Харманли, спечели със свой проект за финансиране по програма „Знания за успех”. Проектът е на стойност 5500 лв.
Програмата подкрепя проекти, които целят превръщането на училищната библиотека в място, стимулиращо желанието за учене и подобрява представянето на учениците в учебния процес.
От участвалите 42 проектни предложения са избрани за финансиране 11, определени въз основа на количествени и качествени критерии за оценка като брой ученици, тип населено място, възможности за развитие и др. В рамките на проекта ще бъде обновена училищната библиотека, ще бъдат закупени компютри и друга техника, ще бъдат проведени дарителски кампании и създаден клуб ”Заедно към успеха”. Проектът ще бъде осъществен в рамките на настоящата учебна година.
Програма „Знания за успех” се реализира от Фондация „Работилница за граждански инициативи” и SAP Labs България. През 2014 година Българската библиотечно-информационна асоциация отличава SAP Labs за тази програма с годишната награда „Подкрепа за библиотеките”.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 18, 2015 11:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.