”Неофит Рилски” – Харманли със спечелен проект

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 18, 2015 11:22

Училищното настоятелство на СОУ ”Неофит Рилски” – Харманли, спечели със свой проект за финансиране по програма „Знания за успех”. Проектът е на стойност 5500 лв.
Програмата подкрепя проекти, които целят превръщането на училищната библиотека в място, стимулиращо желанието за учене и подобрява представянето на учениците в учебния процес.
От участвалите 42 проектни предложения са избрани за финансиране 11, определени въз основа на количествени и качествени критерии за оценка като брой ученици, тип населено място, възможности за развитие и др. В рамките на проекта ще бъде обновена училищната библиотека, ще бъдат закупени компютри и друга техника, ще бъдат проведени дарителски кампании и създаден клуб ”Заедно към успеха”. Проектът ще бъде осъществен в рамките на настоящата учебна година.
Програма „Знания за успех” се реализира от Фондация „Работилница за граждански инициативи” и SAP Labs България. През 2014 година Българската библиотечно-информационна асоциация отличава SAP Labs за тази програма с годишната награда „Подкрепа за библиотеките”.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 18, 2015 11:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар