Не е нужно да сте костенурка мутант с Кунг – Фу умения, за да си поръчате пица за в къщи

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 22, 2017 08:42

Не е нужно да сте костенурка мутант с Кунг – Фу умения, за да си поръчате пица за в къщи

Дори анимационните герои знаят какви са позитивите на това да си поръчаш пица за вкъщи. И не страдат от скрупули и стереотипи. Много хора си мислят, че поръчката на пица за вкъщи струва много, че пицата не същата, каквато е в заведението и т.н. Ресторант-пицария „Вятърните мелници“ разбива на пух и прах тези стереотипи с цени на всички пици от 6,89 лв. за диаметър 25 cm и 8,89 лв. за диаметър 30 cm. И тъй като сме пицария, ние правим пиците си на място и няма разлика дали си поръчвате пицата в ресторанта или правите поръчка на пица за вкъщи. Нашите майстори пицари ще я спретнат със същите съставки и любов.

Цената на доставката е комплимент от заведението.

Скритите ползи на всяка пица за вкъщи са много повече от ниска цена и високо качество на изработката. Защото повечето хора сме мързеливи по природа и готвенето не е нашата стихия. И дори да умеем да правим разни ястия, те са ограничен брой, а възможностите за пица за вкъщи в ресторант-пицария Вятърните мелници са 15! И всяка една от тях може да бъде приготвена по начин, по който на вас ви харесва. Дали ще добавите или ще премахнете някоя съставка – всичко е въпрос на ваш вкус. Единствената особеност е, че когато си поръчвате пица за вкъщи е добре да дадете около 1 час толеранс, преди да огледнеете зверски, тоест поръчайте пицата си предварително.

Като се замислим за спестеното време и енергия от миене на съдове, пазаруване на съставки и чакане по опашки в супермаркети, си даваме сметка за още по-голямата изгодност на поръчката на пица за вкъщи. Казано с две думи – да си вземем пица за вкъщи означава да дадем повече време на себе си.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 22, 2017 08:42
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама