Настоятелството на читалище се увеличи с 15 нови членове

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 10, 2018 09:23

Настоятелството на читалище се увеличи с 15 нови членове

Още 15 нови членове бяха приети в настоятелството на НЧ “Св. Св. Кирил и Методий 1894” – Тополовград. Това стана на Общото отчетно – изборно събрание проведено на 30 октомври. Така общият брой на членовете му нарасна на 168.
На събранието бяха избрани и ръководни органи за следващия период от три години. Членовете на настоятелството останаха пак 11: Трифон Ламбов, Красимира Ятакчиева, Ваня Василева /Урджанова/, Маргарита Георгиева, Васил Белев, Атанас Баев, Атанас Башаев, Христо Дюлгеров, Пепа Теодосиева, Мария Дюлгерова и Ваня Василева. Новите членове са Маргарита Георгиева – зам.-кмет на общината и художника Христо Дюлгеров.
За председател на настоятелството единственото предложение бе за Трифон Ламбов – досегашен и дългогодишен председател. Той бе избран единодушно.
В състава на Проверителната комисия, която си остана от трима членове бяха, избрани Кирил Киров, досегашен председател, Пенка Колева и Лазарина Лазарова, нов член.
По-късно на нейно заседание за председател бе преизбран Кирил Киров – гл. счетоводител в ОбА.
Най-емоционалната част в края на събранието бе приемането на новите членове, което стана със силни ръкопляскания, като те получиха членските си карти от Трифон Ламбов.
В следващите броеве на вестника ще ви запознаем с някои моменти от отчета на Настоятелството за изминалия три годишен период и постиженията на самодейците и отделите на читалището в Тополовград.

Председателят Трифон Ламбов предложи за одобрение Насоки за работата на читалището за периода 2018 – 2021 година, които събранието прие.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 10, 2018 09:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.