Настоятелството на читалище се увеличи с 15 нови членове

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 10, 2018 09:23

Настоятелството на читалище се увеличи с 15 нови членове

Още 15 нови членове бяха приети в настоятелството на НЧ “Св. Св. Кирил и Методий 1894” – Тополовград. Това стана на Общото отчетно – изборно събрание проведено на 30 октомври. Така общият брой на членовете му нарасна на 168.
На събранието бяха избрани и ръководни органи за следващия период от три години. Членовете на настоятелството останаха пак 11: Трифон Ламбов, Красимира Ятакчиева, Ваня Василева /Урджанова/, Маргарита Георгиева, Васил Белев, Атанас Баев, Атанас Башаев, Христо Дюлгеров, Пепа Теодосиева, Мария Дюлгерова и Ваня Василева. Новите членове са Маргарита Георгиева – зам.-кмет на общината и художника Христо Дюлгеров.
За председател на настоятелството единственото предложение бе за Трифон Ламбов – досегашен и дългогодишен председател. Той бе избран единодушно.
В състава на Проверителната комисия, която си остана от трима членове бяха, избрани Кирил Киров, досегашен председател, Пенка Колева и Лазарина Лазарова, нов член.
По-късно на нейно заседание за председател бе преизбран Кирил Киров – гл. счетоводител в ОбА.
Най-емоционалната част в края на събранието бе приемането на новите членове, което стана със силни ръкопляскания, като те получиха членските си карти от Трифон Ламбов.
В следващите броеве на вестника ще ви запознаем с някои моменти от отчета на Настоятелството за изминалия три годишен период и постиженията на самодейците и отделите на читалището в Тополовград.

Председателят Трифон Ламбов предложи за одобрение Насоки за работата на читалището за периода 2018 – 2021 година, които събранието прие.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев ноември 10, 2018 09:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.